Nå kan endelig norske seere sjekke ut den nye krimserien Stumptown, med Cobie Smulders i hovedrollen. TV 2 ruller for alvor igang høst-satsingen sin denne uken, samtidig som Netflix har flere nye serier og sesonger på trappene.

Stumptown nytt TV 2-trekkplaster

TV 2 Sumo fortsetter trenden med å servere serier som ikke nødvendigvis er blodferske. I vår var 2018-serien The Rookie trolig en fin suksess for strømmetjenesten, i sommer fulgte de opp med blant annet 2019-serien Prodigal Son.

Nå er tiden kommet for Stumptown, som er en av en håndfull av 2019-seriene som er bekreftet å komme på Sumo. Det blir action, drama og krim i serien som har How I Met Your Mother-stjernen Cobie Smulders i hovedrollen.

Hovedkanalen TV 2 er også klar med velkjente trekkplastre som Senkveld og God kveld Norge.

Annonse

Cuties. Foto: Netflix
Cuties er en ny film på Netflix om en rebelsk jente som satser på dansing. Foto: Netflix

Netflix er også hissig på premierefronten, noe som ikke er uvanlig. Nye filmer, som Cuties, nye serier, dokumentarer og seriepremierer sørger for at abonnentene har nok å velge mellom.

Totalt er det 20 premierer denne uken som vi her gir deg oversikt over. September er normalt årets høydepunkt på premierefronten, selv om koronapandemien setter sitt preg grunnet flere produksjoner som er satt på pause.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 37, 2020:


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer