HBO Nordic-aktuelle Supergirl avsluttes

Del nyheten

Den kommende sjette sesongen av superheltserien Supergirl blir den siste. Det melder TV-kanalen The CW.

Avsluttes etter enighet mellom TV-kanal og Benoist

Det er Melissa Benoist som har hovedrollen i serien. Produksjonen ble tilpasset fordi stjernen ble gravid tidligere i år. Koronapandemien har skapt ytterligere endringer for produksjonen.

Ingen konkret begrunnelse for kanselleringen er nevnt. Det skal ha vært noe stjernen Benoist, TV-kanalen og produsentene kom frem til dette i fellesskap, melder bransjenettstedet Deadline.

Siste sesong skal etter planen sendes på nyåret 2021. Innspillingen starter senere i høst i Vancouver, Canada.

Populær serie

Supergirl fikk sin debut på TV-kanalen CBS i 2015, før den ble flyttet over til The CW og ble en aktiv del av ‘Arrowverse’ fra sesong 2. Seertallene har jevnt over vært gode for serien, som også har blitt solgt til en rekke land verden over.

I Norge er det HBO Nordic som viser serien.

Det betyr ikke slutten på universet med det første, for til neste år kommer Superman & Lois. Supermann ble introdusert i andre sesong av Supergirl.

Superman og Lois Lane Foto: The CW
Superman og Lois Lane fortsetter superheltfortellingene på The CW. Foto: The CW

Kanselleringen av Supergirl er en fortsettelse av et «generasjonsskifte» på The CW. Arrow, The 100 og Supernatural er alle fremtredende The CW-serier som kom til veis ende i 2020 (Supernatural-avslutningen er forsinket som følge av koronapandemien).

Arrow ble tidligere i år avsluttet, som betyr at The Flash nå er superheltuniversets eldste serie.

Annonse