Dette kommer på Netflix i oktober 2020

Annonse

The Quen’s Gambit og ny sesong av Star Trek: Discovery er blant over 30 premierer på Netflix i oktober. Serienytt gir deg oversikten.

Filmbonanza

Minst 14 filmpremierer sikrer at alle som skyr unna kinoen i koronatiden likevel kan få tilgang til ferskt innhold. Aaron Sorkin-filmen The Trial of the Chicago 7 vil nok falle i smak for nordmenn som var glad i The Newsroom og The West Wing. Sacha Baron Cohen og Edmund Redmayne har roller om syv demonstranter som måtte møte i retten etter at en demonstrasjon endte i voldelige opptøyer.

Hubie. Foto: Netflix
Hubie. Foto: Netflix

Det er også tid for mer Adam Sandler-humor i Hubie Halloween, om en dedikert mann som ønsker at Halloween-feiringen går trygt for seg. Kevin James, Kenan Thompson, Julie Bowen, Ray Liotta, Noah Schnapp og Steve Buscemi dukker også opp i filmen, som er en av en lang rekke Netflix-produksjoner Sandler gjør for strømmetjenesten.

Skrekk i The Haunting of…

Skrekk og spenning går igjen i flere av film- og seriene denne måneden. Det er også tid for oppfølgerserie til The Haunting of Hill House. I The Haunting of Bly Manor er flere av skuespillerne tilbake i en ny historie, hvor de spiller nye rollefigurer. Det ser ut til at Netflix går samme retning som antalogiserien American Horror Story.

Periodedramaet The Queen’s Gambit er en annen storproduksjon fra Netflix. Anya Taylor-Joy, Moses Ingram og Harry Melling spiller i serien om det foreldreløse sjakkgeniet Beth Harmon som vokser opp midt under den kalde krigen.

Sci-fi fans har også noe å glede seg til, for etter en lang ventetid er Star Trek: Discovery tilbake med tredje sesong. Du finner oversikten over hva mer som kommer nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Emily in Paris. Foto: Netflix
Emily in Paris er en annen ny serie denne måneden. Foto: Netflix

Merk at Netflix daglig kommer med informasjon om ytterligere nytt innhold, selv om de fleste premièrene er annonsert før månedsskiftet. Sjekk derfor innom jevnlig for siste oppdatering.


Dette kommer på Netflix i oktober 2020:

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Netflix.

Filmpremierer

Filmene som kommer først på Netflix

Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal.

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Seriehøsten 2020

Disney+ sørger for nok et alternativ for seriefrelste nordmenn. Se hva de, Netflix, NRK, TV 2, Viaplay, HBO Nordic, Amazon, Apple og TV-kanalene frister med i høst.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X