Warrior Nun er fornyet med sesong 2 av Netflix

Annonse

Netflix setter sin lit til action-eventyret Warrior Nun. Kun seks uker etter premieren gis det grønt lys for nok en sesong.

Overmenneskelig kriger med en magisk glorie

Warrior Nun var blant sommerens store action-premierer og seertallene har vært så gode at Netflix ønsker enda mer. 2. juli kom serien om 19-åringen som blir vekket fra de døde takket være en eldgammel hellig «glorie» som plasseres i ryggen hennes.

Gjenstanden gir henne overmenneskelige krefter, noe som kommer godt med i en kamp mot ondskap som strekker seg over store deler av Europa. Alba Baptista har hovedrollen i serien, med Tristán Ulloa, Kristina Tonteri-Young og Lorena Andrea i andre fremtredende roller.

Warrior Nun sesong 1. Foto. Netflix
Warrior Nun handler om en gruppe nonner som bekjemper ondskap. Foto. Netflix

Netflix-sommer fylt med heltinner

Sammen med serien Cursed og storfilmen The Old Guard er dette en serie som har sørget for at sterke kvinneroller har dominert action- og eventyrsjangeren denne sommeren. Det er foreløpig ikke bekreftet om det kommer nok en sesong av Cursed eller en oppfølgerfilm til The Old Guard, men sannsynligheten er stor.

Det har kommet over 60 nye Netflix-originaler så langt i år, fremtiden til de fleste av seriene er enda ikke avklart.

Netflix har tidligere i år fornyet de nye seriene Locke & Key og Outer Banks. Norske Ragnarok er også forventet å komme tilbake med sesong 2, det er søkt og innvilget støtte fra NFI til produksjonen.

Fantasyguiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen fantasysjangeren.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X