Sommerens siste uke er av det rolige slag på seriefronten, det er stille før høststormen fra strømmetjenestene. For TV-kanalene startes det nå for alvor opp igjen etter sommeren.

Programstart på kanalene

Mye handler om NRK denne uken, med sesongstart for blant annet Parterapi og Stjernekamp.

Stjernekamp 2020. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
Stjernekamp 2020. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Netflix holder som vanlig et heftig tempo på premierefronten, med ny sesong av Trinkets og den nye serien Masaba Masaba.

Totalt er det nærmere 20 premierer denne uken som vi her gir deg oversikt over. Det er endel lavere enn de over 30 premierene fra forrige uke.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Annonse

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 35, 2020:


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer