Ukens premierer uke 34, 2020: Belgravia på NRK, Lucifer på Netflix og Lovecraft Country på HBO Nordic

Del nyheten

På leting etter noe nytt å se på? Denne uken byr på en rekke nye serier, sesonger, programmer og filmer. Serienytt gir deg oversikten.

Belgravia på NRK

Belgravia, fra Downton Abbey-skaper Julian Fellowes, er endelig klar for NRK. Historien om kjøpmannsdatteren Sophia Tranchard har premiere søndag 23. august.

Belgravia. Foto: ITV
Belgravia. Foto: ITV

Uken starter med den nye HBO-serien Lovecraft Country, en skrekkserie som også fungerer som en kraftfull samfunnskommentar. Serien er satt til 50-tallet og følger en ung manns ferd gjennom USA på leting etter sin savnede far.

Lovecraft Country. Foto: HBO Nordic
Lovecraft Country. Foto: HBO Nordic

Totalt er det over 30 premierer denne uken som vi her gir deg oversikt over.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 34, 2020

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse
X
X