Ukens premierer uke 33, 2020: Intelligence på TV 2 Sumo og Teenage Bounty Hunters på Netflix blant nye serier

Del nyheten

De fleste strømmetjenestene har nye serier på by på denne uken, i tillegg byr Netflix på storfilm. Serienytt gir deg oversikten.

Venner for livet-stjerne med ny serie

12. august er David Schwimmer fra Venner for livet klar med sin nye serie Intelligence på TV 2 Sumo. Strømmetjenesten har satset friskt med flere titalls nye serier i sommer, blant annet fotball-komedie i Ted Lasso og tenårings-action i Teenage Bounty Hunters.

Ted Lasso sesong 1. Foto: Apple TV+
Hva skjer når en trener for amerikansk fotball tar over et britisk fotballag? Ted Lasso er en ny serie på Apple TV+. Foto: Apple TV+

Serien vil få tøff konkurranse om seernes oppmerksomhet, for det er nærmere et dusin serie- og sesongpremièrer denne uken. Storfilmen Project Power på Netflix, med Jamie Foxx i hovedrollen, er også ventet å bli et trekkplaster.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 33, 2020

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse