Ukens premierer uke 32, 2020: Kiefer Sutherland-thriller blant syv nye serier

Del nyheten

Premièrene er mange denne uken, både blant nye serier, nye sesonger og dokumentarer. Actionhelten Kiefer Sutherland er blant annet tilbake på skjermen i en ny serieutgave av The Fugitive.

Viktig måned for TV og strømming

August og september er tradisjonelt veldig viktige måneder for TV-kanalene, som sparker i gang høstprogrammet sitt. Normalt er det slutten av august som markerer startskuddet, men nå har også månedens start blitt en viktig en – spesielt for strømmetjenestene.

The Rain sesong 3. Foto: Netflix
The Rain sesong 3. Foto: Netflix

Den nevnte Kiefer-serien til nykommer Quibi får følge av mye nytt på tjenester som Netflix og TV 2 Sumo. Nye sesonger av blant annet Mordene i Sandhamn og The Rain dokumentarfilmen The Swamp kjemper alle om seernes oppmerksomhet.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 32, 2020

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse