Annonse

Belgravia, en ny serie fra Downton Abbey-skaper Julian Fellowes forventes å bli et stort trekkplaster for NRK i august. Her er oversikten over månedens nyheter på NRK TV!

Fortsetter i velkjent spor

NRK fornekter seg ikke og holder seg til en velprøvd formel med kostymedrama og krim, som nok vil falle i god smak for mange NRK-seere. Britiske Krig og kjærleik er en miniserie med den erfarne herretrioen Charles Dance (Game of Thrones), David Morrisey (The Walking Dead) og Colm Meaney (Hell on Wheels) i fremtredende roller.

Krig og kjærleik i Singapore. Foto: NRK
Krig og kjærleik i Singapore. Foto: NRK

Det blir enda mer kostymedrama i den nye Julian Fellowes-serien Belgravia. Det er årets andre miniserie fra Fellowes, som også kunne skilte med Netflix-serien The English Game i vår.

Krim blir det også, med islandske Flateygåta og britiske We Hunt Together. Du kan lese mer om premierene i oversikten som følger, som oppdateres fortløpende med nytt innhold som kommer på NRK.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Annonse

Dette kommer på NRK i august 2020:

Nye serier og sesonger

Dette er seriene som har premiere på NRK.

Filmpremierer

Øvrige serier

Serier som er vist først andre steder, eller som har premiere på NRK-kanalene etter at de ble tilgjengelig på strømmetjenesten NRK TV.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Serier som kommer på NRK TV

NRK har alltid en håndfull norske storproduksjoner på vei, i tillegg kjøper kanalen jevnlig inn serier fra en rekke ulike land.

Annonse