The Split
The Split. Foto: NRK
Annonse

Juli avsluttes med nye sesonger av populære serier på blant annet NRK TV og Netflix, i tillegg fortsetter TV 2 Sumo å servere nye serier gjennom sommeren.

Ny serie: The Victim

Britiske The Victim er en av flere titalls nye serier på TV 2 Sumo denne sommeren. Dramaet om en hevngjerrig og sørgende mor kommer på strømmetjenesten tirsdag.

The Victim. Foto: MARSAILI MAINZ
The Victim. Foto: MARSAILI MAINZ

Onsdag er det NRK TV som står for et av ukens høydepunkt med ny sesong av The Split, mens Netflix blant annet har en ny Transformers-serie klar denne uken blant sine mange premierer. Fullstendig oversikt over hva som er nytt kan du lese om her.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Annonse

Premièrene i uke 31, 2020


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse