The Boys er fornyet med sesong 3 av Amazon

Annonse

Superheltserien The Boys er fornyet før premieren av sesong 2. Amazon Prime Video har i tillegg kunngjort at det kommer et eget ukentlig talk-show for serien.

Sendes ukentlig

Amazon har tidligere avslørt at alle episoder ikke vil bli tilgjengelig på en gang av årets sesong. Serien vil sendes ukentlig, etter at de tre første episodene slippes på samme dag.

Dette er «mot normalt» for Amazon. For vanligvis følger Amazon samme strategi som Netflix med å slippe hele sesonger på en gang, men har nå valgt en annen retning.

I tillegg har Amazon latt seg inspirere av AMC-serien The Walking Dead, som i flere år har hatt det meget populære talk-showet The Talking Dead paret opp med hver episode. Også CBS All Access gjør lignende med Star Trek: Discovery.

Prime Rewind: Inside The Boys heter programmet, som vil ha Aisha Tyler som programleder. Skuespillere og produksjonsmedarbeidere vil være gjester i hver episode.

Høstens actionhøydepunkt

The Boys sesong 2 kommer etter planen 4. september på Amazon Prime Video. Koronapandemien har medført at en rekke planlagte premierer for seriehøsten er flyttet til neste år, som betyr at actionserien får mindre konkurranse enn vanlig om folks oppmerksomhet.

Serien var en av de mest kritikerroste nye seriene i 2019, med en svært høy IMDB-karakter på 8.7.

The Boys er satt til en verden full av superhelter som ikke nødvendigvis er så snille som media vil få deg til å tro. Derfor setter gruppen The Boys igang med å jakte ned korrupte supermennesker. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis.

The Boys. Foto: Amazon Studios
Antony Starr (midten) har en fremtredende rolle i serien, som også har Jack Quaid og Karl Urban i rollegalleriet. Foto: Amazon Studios

Fra premierekalenderen

2020fre04sep09:00PremiereThe Boys sesong 2Amazon Prime VideoSjanger:Action,Drama,Komedie

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X