Netflix lager nok en The Witcher-serie

Del nyheten

The Witcher: Blood Origin blir den andre Netflix-serien satt til The Witcher-universet. Fra før er også en animasjonsfilm kunngjort.

Handlingen i den kommende miniserien er satt til 1200 år før hendelsene i TV-serien The Witcher. Den handler om den alle første monsterjegeren og hvordan smeltedigelen av en verden med monstre, alver og mennesker ble til.

Totalt seks episoder er planlagt å bli produsert, innspilling vil finne sted i Storbritannia. Ingen skuespillere er kunngjort til serien.

The Witcher-forfatter Andrzej Sapkowski vil være tilknyttet miniserien som konsulent, mens The Witcher-sjefprodusent Lauren Schmidt Hissrich vil ha en produsentrolle. Declan de Barra blir sjefprodusent.

The Witcher er basert på en populær bokserie fra nevnte Sapkowski, som igjen dannet grunnlaget for en veldig populær spillserie. I desember kom TV-serien, som skal være blant de mest populære seriene på Netflix. Hovedpersonen er monsterjegeren Geralt, spilt av Henry Cavill.

Animasjonsfilmen The Witcher: Nightmare Of The Wolf er også på vei, den handler om Witcheren Vesimir, som er Geralts mentor.

Annonse
X
X
X