Kiefer Sutherland er tilbake med The Fugitive. Se første trailer

Del nyheten

The Fugitive, kjent som Jaget i Norge, var en film som tok verden med storm da den kom med Harrison Ford og Tommy Lee Jones i hovedrollene i 1993. Nå kommer nok en serieversjon.

Basert på 1963-serie

I den nye utgaven er det Kiefer Sutherland (Designated Survivor, 24) og Boyd Holbrook som har hovedrollene. Sutherland spiller etterforsker Clay Bryce, som tar opp jakten på Mike Ferro (Holbrook).

Dette er ikke den første The Fugitive-serien, for filmen fra 93 var inspirert av en prisvinnende TV-serie fra 1963. Det kom også en nyversjon i 2000 med Tim Daly i hovedrollen, men den serien slo aldri an.

I motsetning til filmen og de to seriene er det ingen doktor Richard Kimble i denne serien, det var rollefiguren som ble jaget der.

Kommer i august på Quibi

Serien kommer på den nye strømmetjenesten Quibi i august.

Quibi, som er tilgjengelig i Norge med en månedspris på kroner 89,-, har enda ikke lansert en norsk app. Det forhindrer ikke brukere fra å bli abonnenter, men seriene er uten norsk tekst enn så lenge.

Strømmetjenesten skiller seg ut fra andre ved at seriene har svært korte episoder og er spesialtilpasset mobiltelefon.

Serienytt kommer snart med egen kalender og serieoversikt for Quibi.

Fra premierekalenderen

2020man03aug09:00PremiereThe Fugitive sesong 1Quibi09:00 Sjanger:Action,Drama,Krim,Spenning,Thriller

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Annonse
X
X