Dette kommer på Netflix i august 2020

Del nyheten

Siste sesong av The Rain, enda mer Lucifer, et interaktivt gjensyn med Kimmy Schmidt og storfilmen Project Power er blant høydepunkt i en måned med over 50 film- serie- og programpremierer på Netflix.

Over 50 premierer

Det er blitt en fulltidsjobb å lage oversikt over alt Netflix byr på. I august er det over 50 premierer, blant annet er det nærmere et dusin nye serier som skal friste seriefrelste.

For noen serier markerer måneden slutten, blant annet danske The Rain og brasilianske 3%. En tidligere avsluttet serie får vi derimot et gjensyn med, for i spesialen Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend er det seerne som avgjør hvilke retning historien skal gå.

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend. Foto: Netflix
Jon Hamm (Mad Men) er med i spesialen Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend. Foto: Netflix

Over 20 nye Netflix-filmer kommer også i august, der er actionfilmen Project Power det store høydepunktet. Jamie Foxx og Joseph Gordon-Levitt har fremtredende roller i actionkomedien, som Netflix sikret seg etter en budkrig.

I filmen må en politimann, en eks-soldat og en tenåring må ta ned en gruppe ansvarlig for at piller som gir superkrefter selges på gatene i New Orleans.

Project Power. Foto: Netflix
Project Power. Foto: Netflix

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Merk at Netflix daglig kommer med nye premierer, selv om de fleste premièrene er annonsert før månedsskiftet. Sjekk derfor innom jevnlig for siste oppdatering.


Dette kommer på Netflix i august 2020:

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Netflix.

Filmpremierer

Filmene som kommer først på Netflix

Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal.

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse
X
X