Fallout
Fallout. Foto: Bethesda

Spillserien Fallout blir TV-serie på Amazon Prime Video. Westworld-skaperne Lisa Joy og Jonathan Nolan får ansvar for prosjektet.

Etter en budkrig stakk Amazon Studios, som er produksjonsselskapet til Amazon, av med seieren om det ettertraktede prosjektet.

Fallout er et av de siste tiårs mest populære spillserier. Det er Bethesda som etterhvert overtok utvikling og markedsføring av spillserien Interplay Entertainment ga ut i 1996. Studioet blir også involvert i utviklingen av TV-serien sammen med Kilter Films og nevnte Amazon Studios.

Handlingen er satt til et post-apokalyptisk USA, noen år etter en ødeleggende atomkrig. Spillserien er spilt av flere titalls millioner mennesker.

Flere storserier på vei

Dette er den siste i rekken av kjente merkevarer som Amazon utvikler TV-serier av. En Ringenes Herre-serie og en Wheel of Time-serie er også under utvikling for Amazon Prime Video.

Annonse

Det skal være Amazon-eier Jeff Bezos som ønsket at Amazon skulle finne den «neste Game of Thrones«. Så langt er det serier som Jack Ryan og Bosch som er blant strømmetjenestens mest populære, de er begge basert på populære bokserier.

Serier basert på spill er sjelden kost, med unntak av tegneserier. Filmbransjen har forsøkt, med heller labert hell, å skape storfilmer av en rekke ulike spillserier. Kanskje TV-serier passer bedre?

Den jobben må de erfarne serieskaperne Lisa Joy og Jonathan Nolan finne ut av. De har – enten hver for seg eller sammen – utviklet populære serier som Westworld og Person of Interest.

Serier som kommer på Amazon

Se oversikt over seriene som er på vei til Amazon – både de vi vet premieredato på og andre spennende prosjekt.

Oversikt: Serier på Amazon Prime Video

Lei av å miste oversikten over hva Amazon tilbyr? Søk og filtrer i vår seriedatabase.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer