Annonse

HBO Nordic viser storserien Brave New World i juli. I tillegg er det starten på slutten for Room 104.

Storserie fra ny stømmetjeneste

Peacock er en av de store nye strømmetjenestene i USA. Det er NBCUniversal som samler innholdet sitt på tjenesten. En av storsatsingene er Brave New World, som Peacock samarbeider med britiske Sky One om.

Det er foreløpig ingen planer for å lansere Peacock i Europa. I Norge har HBO Nordic sikret seg den nye serien, som kommer 16. juli.

Alden Ehrenreich, Harry Lloyd, Demi Moore og Jessica Brown spiller i serien, som er basert på 1932-boken ved samme navn, skrevet av Aldous Huxley. Vi følger et utopisk samfunn hvor fred er sikret ved å forby monogami, penger, familie og … historie.

Farvel til Room 104

Sommeren blir også slutt på Room 104, antalogiserien fra Duplass-brødrene. Gjennom fire sesonger følger vi ulike gjester ved samme hotellrom.

Annonse

Det kan se ut til at koronapandemien har silt vekk noen premierer fra strømmetjenesten, som også nylig mistet klassikere som Hell on Wheels, Mad Men og Twin Peaks fra biblioteket. Da hjelper det på at serier som The Night Manager, Gossip Girl og The White Queen nå blir tilgjengelig.

Flere filmklassikere melder også sin ankomst, som Back to the Future og Inglourious Basterds.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på HBO Nordic i juli 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer