The Rookie sesong 2
The Rookie sesong 2. Foto: ABC

Den amerikanske TV-kanalen ABC har valgt å fornye The Rookie med sesong tre. Tolv andre serier er også fornyet av kanalen, som også økser en håndfull serier. Deriblant nykommerne Schooled og Emergence.

Suksess for TV 2 Sumo-aktuell serie

Disney-eide ABC har gjort det bra med The Rookie, som i vår også ble en godbit for mange actionfrelste som søkte etter virkelighetsflukt under nedstengningen av samfunnet. Serien kom på TV 2 Sumo i mars med hele første sesong og i skrivende stund sendes andre sesong ukentlig.

Nathan Fillion-serien gjorde det både i USA og Norge merkbart bedre enn Emergence og Schooled, to nye serier som i Norge endte opp på Viaplay. Begge seriene er som nevnt kansellert.

Seriene Single Parents og Bless This Mess er også kansellert, dels for å gi plass til den nye David E. Kelley-serien Big Sky og komiserien Call Your Mother.

Åtte serier får ny sesong

Det var likevel mest gode nyheter for de mange engstelige produsentene og skuespillerne som i disse dager ventet svar på om de hadde en jobb å gå til i fremtiden. Syv serier er fornyet, i tillegg til nevnte The Rookie. Dette er:

Fra før av har ABC fornyet Grey’s Anatomy, The Good Doctor og Station 19.

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2020

Si farvel til Criminal Minds, Vikings og en rekke andre serier.

Hvert år kanselleres over 100 serier. Her er Serienytts løpende oppdaterte oversikt over alt som forsvinner.

Annonse