The Rookie sesong 2
The Rookie sesong 2. Foto: ABC

Den amerikanske TV-kanalen ABC har valgt å fornye The Rookie med sesong tre. Tolv andre serier er også fornyet av kanalen, som også økser en håndfull serier. Deriblant nykommerne Schooled og Emergence.

Suksess for TV 2 Sumo-aktuell serie

Disney-eide ABC har gjort det bra med The Rookie, som i vår også ble en godbit for mange actionfrelste som søkte etter virkelighetsflukt under nedstengningen av samfunnet. Serien kom på TV 2 Sumo i mars med hele første sesong og i skrivende stund sendes andre sesong ukentlig.

Nathan Fillion-serien gjorde det både i USA og Norge merkbart bedre enn Emergence og Schooled, to nye serier som i Norge endte opp på Viaplay. Begge seriene er som nevnt kansellert.

Seriene Single Parents og Bless This Mess er også kansellert, dels for å gi plass til den nye David E. Kelley-serien Big Sky og komiserien Call Your Mother.

Åtte serier får ny sesong

Det var likevel mest gode nyheter for de mange engstelige produsentene og skuespillerne som i disse dager ventet svar på om de hadde en jobb å gå til i fremtiden. Syv serier er fornyet, i tillegg til nevnte The Rookie. Dette er:

Annonse

Fra før av har ABC fornyet Grey’s Anatomy, The Good Doctor og Station 19.

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2020

Si farvel til Criminal Minds, Vikings og en rekke andre serier.

Hvert år kanselleres over 100 serier. Her er Serienytts løpende oppdaterte oversikt over alt som forsvinner.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer