The Good Fight
The Good Fight sesong 3. Foto: HBO Nordic
Annonse

HBO Nordic-aktuelle The Good Fight er fornyet av CBS All Access.

Dramaserien, som er en oppfølger til The Good Wife, har for tiden stengt ned produksjonen som følge av koronapandemien. Sesong 4 er kortet ned fra ti til syv episoder, sesongfinalen sendes 28. mai på HBO Nordic.

Serien var først ut for strømmetjenesten CBS All Access, som også står bak sci-fi drama som Star Trek: Picard og Star Trek: Discovery. Serien har økt i popularitet, i det den i økende grad er en kommentar på dagens politiske landskap i USA.

Det er fortsatt uvisst når produksjonsmiljøet i USA kan starte opp igjen, da landet er blant de hardest rammede i verden. Bransjen håper på å kunne starte produksjoner igjen til høsten, da under et strengt smittevern-regime.

Annonse