NyheterFornying/kanselleringAfter Life er fornyet med sesong 3

After Life er fornyet med sesong 3

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

Netflix-serien After Life får nok en sesong etter at strømmetjenesten inngår en omfattende avtale med serieskaper Ricky Gervais.

En historie om sorg, savn og meningen med livet

After Life handler om Tony (Ricky Gervais) som forsøker å finne en mening med livet etter at han mistet konen. The Office-stjernen Gervais skapte serien, som kom på Netflix i 2019.

I vår kom sesong 2, til blandet mottagelse fra kritikere, men høyt elsket av mange fans. Serien er blant de høyest rangerte Netflix-seriene på IMDb med en snittkarakter på 8.5. Karakteren har økt siden seriens premiere.

Ved siden av Ricky Gervais har Tom Basden, Tony Way, Diane Morgen, Mandeep Dhillon, David Bradley, Kerry Godliman, Ashley Jensen og Paul Kaye faste roller i serien – men ut fra hva som skjedde i seriens andre sesong er det tvilsomt om alle kommer tilbake.

Netflix sikrer seg Ricky Gervais

Avtalen om nok en sesong er del av en større avtale mellom strømmetjenesten og serieskaperen, som strekker seg over flere år. Det melder blant annet Hollywoodreporter.

Avtalen kan medføre nye serier eller filmer fra komikeren, i tillegg til stand-up spesialer. Avtalen skal være verdt flere hundre millioner kroner og bringer Gervais inn i en stadig økende klubb av komikere som jobber for tjenesten, blant annet Chris Rock og Jerry Seinfeld.

Annonse

Relevante nyheter

Ukens serie- og sesongpremierer uke 39, 2021

Flere populære amerikanske serier er klare med nye sesonger, blant annet på TV 2 Play og Viaplay. Her finner du oversikten. v

Cobra Kai er fornyet med sesong 5

Netflix nøler ikke og gir seersuksessen Cobra Kai fornyet tillit før premieren av fjerde sesong.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Annonse

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

X
X
X