Billions sesong 3
Billions sesong 3. Foto: HBO Nordic

Koronapandemien fortsetter å påvirke produksjon og sendeskjema for en rekke serier. Nå endrer den amerikanske TV-kanalen Showtime sendeskjema for tre av sine serier, som alle sendes først på HBO Nordic i Norge.

  • Billions sesong 5 blir delt i to. Premieren går som planlagt 4. mai på HBO Nordic, med en pause etter den syvende episoden.
  • Black Monday får sesong 2, som alt har startet ukentlige sendinger, delt i to. Det blir pause etter den sjette episoden.
  • Premieren for tredje sesong av The Chi fremskyndes fra juli til juni. Ny premieredato blir 22. juni på HBO Nordic.

Pandemien har stanset all produksjon

Årsaken er at produksjonen av seriene rammes av nedstenging og andre tiltak for å begrense smitten av Covid-19 viruset (også kjent som koronaviruset). USA er et av landene som er rammet hardest av pandemien og det er knyttet stor usikkerhet til når produksjonen igjen kan starte og resten av sesongene kan bli sendt.

The Chi
The Chi skal fylle tomrommet etter Billions og Black Monday. Foto: HBO Nordic

For The Chi er situasjonen en annen. Sesongen er ferdigprodusert og serien vil derfor kunne fylle tomrommet som oppstår når Billions og Black Monday forsvinner fra sendeskjemaet.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer