November-premierer:

Dette kommer på HBO Nordic i mai 2020

Annonse

Nye storserier som skulle komme på HBO Nordic i mai er utsatt, men det betyr ikke at ferksvaredisken er tom av den grunn. Billions og Miracle Workers er tilbake, i tillegg venter den nye superheltserien Stargirl.

Pandemi skaper utfordringer

Forrige måned kom og gikk uten Fargo, som forsinket. Denne måneden var opprinnelig nye storsatsinger som The Undoing og The Third Day satt opp med premiere, men der må vi dessverre smøre oss med tålmodighet. I tillegg er ny sesong av Billions delt opp.

The Undoing. Foto: HBO
The Undoing, med Nicole Kidman og Hugh Grant, er utsatt på ubestemt tid. Foto: HBO

Endringer skjer fort, i oversikten er alle utsatte serier merket «utsatt» og de som har fått ny dato er merket «flyttet». Det betyr at serier, programmer og filmer i oversikten som er merket «utsatt» ikke vil bli vist på den datoen. «Flyttet» betyr at de opprinnelig var satt opp på en annen dato.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Dette kommer på HBO Nordic i mai 2020:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X
X