Max Irons har hovedrollen i Condor. Foto: C More

Ønsker du å få opp pulsen med en spennende serie på Viaplay? Vi anbefaler her ti populære og spennende serier.

Vår anbefaling er basert på følgende kriterier:

  • Anbefalt av redaksjonen
  • Populær serie
  • Tilgjengelig på Viaplay

Vi oppdaterer listen slik at den alltid inneholder de ti mest populære seriene, basert på dataene registrert i vår seriedatabase. Du finner ytterligere informasjon, som skuespillere, IMDb-karakter og trailer inne på seriesidene.

Ti anbefalte og spennende serier på Viaplay:

Drama, Romanse, Spenning
8.0
HBO Nordic, Netflix, Viaplay

The Affair

To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie, hvor ulike perspektiv blir presenter. Det gjør det vanskelig å vite hva som er sant eller ikke, i det som også er et omfattende dypdykk i menneskelig psyke.
Action, Drama, Spenning, Spionthriller
Fornyet
8.1
Netflix, Viaplay

The Blacklist

The Blacklist handler om den tidligere eks-agenten Raymond Reddington (James Spader) vender tilbake til FBI etter et halvt liv på flukt. Han tilbyr sine tjenester til de som har jaktet på han i alle år, og med seg har han mengder med hemmeligheter. Han har et krav: At den ferske FBI-analytikeren Elizabeth Keene (Megan Boone) blir hans faste kontakt.
Drama, Spenning, Thriller
8.5
Amazon Prime Video, HBO Nordic, Viaplay

Mr. Robot

Hackeren Elliot Alderson jobber til daglig med IT sikkerhet. En dag møter han den mystiske Mr. Robot, som får han med på å starte en digital revolusjon. En prisvinnende serie som for alvor satt serieskaper Sam Esmail og seriens stjerne Rami Malek på kartet.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.8
C More, Viaplay

Condor

CIA-analytiker Joe Turners idealisme blir satt på prøve når han snubler over en grusom, men brilliant plan som truer livene til millioner. Turner er en idealistisk "millenial" som i all hemmelighet blir med i CIA i håp om å reformere byrået fra innsiden.Men når alle på kontoret blir massakrert av profesjonelle drapsmenn tvinges han til å gå til kamp mot fienden. Først når han settes på prøve lærer han hvem han virkelig er.
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
Avsluttes
8.5
HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo, Viaplay

Vikings

Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer.Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
Action, Drama, Skrekk, Spenning
Fornyet
8.3
Fox+, HBO Nordic, Viaplay

The Walking Dead

Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under. 
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.1
Viaplay

Counterpart

Spionthriller med et sci-fi element. Howard Silk oppdager at det eksisterer et parallelt univers, med besøkende som er ute etter å gjøre stor skade på vår verden. I samarbeid med sin identiske motpart fra den andre siden må de gjøre sitt ytterste for å finne spionene og stanse de.
Drama, Spenning
7.6
Viaplay

Aber Bergen

Norsk spenningsserie om det separerte advokatparet Erik Aber og Elena Bergen.Gjermund S. Eriksen, skaperen av Mammon, er hovedforfatter for Aber Bergen. Erik Aber (Odd Magnus Williamson) er en av landets hvasseste forsvarsadvokater. Elea Bergen (Ellen Dorrit Petersen) likeså. Hun er fra Bergen, og Erik flyttet dit etter studiene for å starte et advokatfirma med sin store kjærlighet.
Action, Spenning
8.4
Fox+, Netflix, Viaplay

Prison Break

Michael Scofield sørger for å bli arrestert slik at han kan bryte sin uskyldige bror ut av fengsel. En neglebitende affære som overrasket stort da den slo gjennom i i 2005.Serien ble opprinnelig avsluttet i 2009, men kom tilbake med ny sesong i 2017.
Drama, Eventyr, Science Fiction, Spenning
8.4
Viaplay

Lost

Overlevende etter et flykræsj er først og fremst glad for å være i live. Men øyen de er strandet på er alt annet enn vanlig. Og hvorfor kommer ingen for å redde de?Lost var kanskje den største seersuksessen på starten av 2000-tallet.

Anbefalte serier

Vår oversikt inneholder hundrevis av serier som vi anbefaler. Filtrer på strømmetjeneste og sjanger.

AnnonseSi farvel til matsvinn!
Nå er Throw No More-appen ute