Serietips: 10 spennende serier på Viaplay

Ønsker du å få opp pulsen med en spennende serie på Viaplay? Vi anbefaler her ti populære og spennende serier.

Vår anbefaling er basert på følgende kriterier:

  • Anbefalt av redaksjonen
  • Populær serie
  • Tilgjengelig på Viaplay

Vi oppdaterer listen slik at den alltid inneholder de ti mest populære seriene, basert på dataene registrert i vår seriedatabase. Du finner ytterligere informasjon, som skuespillere, IMDb-karakter og trailer inne på seriesidene.

Ti anbefalte og spennende serier på Viaplay:

8.0
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Spionthriller

The Blacklist

Allente, Netflix, Strim, Viaplay
The Blacklist handler om den tidligere eks-agenten Raymond Reddington (James Spader) vender tilbake til FBI etter et halvt liv på flukt. Han tilbyr sine tjenester til de som har jaktet på han i alle år, og med seg har han mengder med hemmeligheter. Han har et krav: At den ferske FBI-analytikeren Elizabeth Keene (Megan Boone) blir hans faste kontakt.
8.5
Action, Drama, Spenning, Periodedrama

Vikings

Allente, HBO Max, Netflix, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer.Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
7.8
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

Condor

Allente, C More, Strim, TV 2 Play, Viaplay
CIA-analytiker Joe Turners idealisme blir satt på prøve når han snubler over en grusom, men brilliant plan som truer livene til millioner. Turner er en idealistisk "millenial" som i all hemmelighet blir med i CIA i håp om å reformere byrået fra innsiden.Men når alle på kontoret blir massakrert av profesjonelle drapsmenn tvinges han til å gå til kamp mot fienden. Først når han settes på prøve lærer han hvem han virkelig er.
8.2
Drama, Spenning

Power

Allente, Starzplay, Strim, Viaplay
James St. Patrick strever med å balansere livet som nattklubb-eier og sin betydelige rolle i narkotikabransjen.
Avsluttes
Action, Drama, Skrekk, Spenning

The Walking Dead

Allente, Disney+, HBO Max, Strim, Viaplay
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.
7.6
Drama, Spenning

Aber Bergen

Allente, Strim, Viaplay
Norsk spenningsserie om det separerte advokatparet Erik Aber og Elena Bergen.Gjermund S. Eriksen, skaperen av Mammon, er hovedforfatter for Aber Bergen. Erik Aber (Odd Magnus Williamson) er en av landets hvasseste forsvarsadvokater. Elea Bergen (Ellen Dorrit Petersen) likeså. Hun er fra Bergen, og Erik flyttet dit etter studiene for å starte et advokatfirma med sin store kjærlighet.
8.0
Drama, Spenning, Thriller

Escape at Dannemora

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Basert på den sanne historien om de to drapsdømte fangene Richard Matt og David Sweat som fikk hjelp til å rømme fra fengsel av den kvinnelige fengselsbetjenten Tilly Mitchell, som hadde en affære med de begge.
8.7
Fornyet
Drama, Spenning

Gomorrah

Allente, HBO Max, Strim, Viaplay
Basert på den kritikerroste boken Gomorrah forteller serien om organisert kriminalitet i Italia.
8.1
Drama, Science Fiction, Spenning, Thriller

Counterpart

Allente, Strim, Viaplay
Spionthriller med et sci-fi element. Howard Silk oppdager at det eksisterer et parallelt univers, med besøkende som er ute etter å gjøre stor skade på vår verden. I samarbeid med sin identiske motpart fra den andre siden må de gjøre sitt ytterste for å finne spionene og stanse de.
6.7
Drama, Spenning, Thriller

Coyote

Allente, Strim, Viaplay
En dag før han skal pensjonere seg oppdager agent Ben Clemens en underjordisk smuglertunnel, som resulterer i at en kriminell mesterhjerne han har jaktet på i flere år sikter seg inn på han.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse