NyheterSerieåret 2020: De mest populære nye seriene

Serieåret 2020: De mest populære nye seriene

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

Hvilke nye serier engasjerer mest i 2020? Serienytts seriedatabase samler inn data som gir svaret på hvilke serier som vi måler størst interesse for. Her er listen, som oppdateres automatisk.

Oversikten baserer seg ikke på seertall. Vi måler trafikk og søk på de ulike seriene.

De mest populære nye seriene i 2020

6.4
Drama, Thriller, Spionthriller

Hamilton

C More, Strim, TV2 Sumo
Serien forteller historien om en ung Carl Hamilton som rekrutteres til agentlivet. Karakteren er blitt ikonisk gjennom 13 bøker av Jan Guillou, ofte beskrevet som en "svensk James Bond".
Fornyet
7.5
Action, Drama, Spenning

Ragnarok

Netflix
Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i denstore og sjarmerende norske landsbygda, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.
7.5
Drama

Heksejakt

Strim, TV2 Sumo, Viaplay
Som økonomisjef i et av landets ledende advokatselskaper, har Ida Waage (Bolsø Berdal) nådd langt i en mannsdominert og tøff bransje. Men når hun får en mistenkelig faktura på bordet, nekter hun å skrive under og tar saken videre til styret, en beslutning som skal komme til å få dramatiske konsekvenser.
8.4
Drama

All Creatures Great and Small

NRK TV
James Herriot prøver lykken som dyrlege på den engelske landsbygden. Serien er basert på en 50 år gammel bokserie. En serieutgave fra 1978 eksisterer også.
6.9
Drama, Periodedrama

Der Überläufer

NRK TV
Krigens siste sommer blir skjebnesvanger for Walter, en ung tysk soldat som forelsker seg i en polsk partisan.
6.1
Drama, Krim

Sommerdahl-mordene

Dan Sommerdahl er en vel ansett etterforsker, lidenskapelig engasjert i sitt arbeid. Han deler arbeidsplass med sin kone, Marianne, som er sjef for kriminalteknikerne. Det nærmer seg 25 års bryllupsdag, men Marianne vil skilles.
5.7
Drama, Spenning

Tynn is

Et forskningsfartøy angripes utenfor Grønland samtidig som Arktisk råd forsøker å lande en avtale som vil forby miljøskadelig oljeboring i regionen.
3.6
Drama, Krim

Lykkevika

Viaplay
Politibetjenten Johanna vender tilbake til hjembyen Hammarvik for å delta i morens begravelse. Samtidig blir liket av en savnet jente funnet i den idylliske byen, hvor alle har noe å skjule.
7.5
Drama

The Undoing

HBO Nordic
The Undoing er basert på boken You Should Have Known, skrevet av Jean Hanff Korelitz. Den vellykkede terapeuten Grace Sachs får livet snudd på hodet når et voldelig dødsfall, en savnet ektemann og en rekke skremmende avsløringer kommer til overflaten.
7.0
Komedie

Aldri voksen

Discovery+
En vennegjeng fra ungdomstiden er i fasen av livet hvor de nå er tenåringsforeldre. Med store barn i huset møter de nå sitt eget ungdoms-jeg i døra.
6.2
Action, Drama, Spenning, Thriller

Maskineriet

Viaplay
Olle våkner opp på bilfergen mellom Sandefjord og Strømstad, uten å huske hvordan han endte opp der. Ved siden av seg er en sekk med kontanter, en pistol og en finlandshette.
Fornyet
7.9
Drama, Science Fiction

Raised by Wolves

HBO Nordic, TNT
Ridley Scott-serien handler om to androider som er programmert til å oppdra menneskebarn på en mystisk planet. Når menneskekolonien står i fare for å bli revet i sund av en religiøs konflikt lærer androidene at det ikke er en enkel sak å styre over menneskers tro.
5.2
Komedie

Allerud VGS

NRK TV
Allerud videregående skole sliter med en seriøs knekk i populariteten. Søkertallet er rekordlavt og elevene presterer dårlig. Nå må skolen gjøres attraktiv igjen.
5.9
Drama, Krim, Thriller

Outlier

HBO Nordic
I London forsker Maja Angell på seriedrapsmenn, da hun får høre om drapssaken i hjemtraktene. Hun trosser alle råd og reiser hjem med en beskjed til det lokale politiet: Dere har siktet feil mann for drapet.
6.4
Drama, Krim

Livstid

NRK TV
Victoria Woll og hennes lille etterforskningsgruppe andre kolleger omtaler som B-laget.
6.9
Drama, Krim

Bäckström

Speideren Edvin henvender seg til naboen sin, kriminalkommisær Evert Bäckström, når han finner et kvinnekranium i skjærgården. Ifølge den første analysen ble kvinnen skutt for fem år siden, men saken tar en uventet vending når DNA-resultatet tyder på en fysisk umulighet.
6.5
Drama, Krim, Spenning, Thriller

We Hunt Together

NRK TV
En sexarbeider reddes av en tidligere barnesoldat. Sammen søker de hevn, men blir jaget av politiet.
7.8
Drama, Krim, Spenning

Ulven kommer

NRK TV
Kan du alltid stole på barn? Hvor mye press kan en familie tåle? Sosialarbeider Lars Madsen har kun få uker på seg til å finne ut hvem som snakker sant i en familie som kanskje gjennomgår vold i hjemmet.
7.0
Drama, Krim

Box 21

Viaplay
To unge jenter fra Øst-Europa blir lovet et bedre liv i Sverige, men drømmen viser seg fort å bli til et mareritt når jentene blir tvunget inn i sexslaveri. Detektiv Ewert Grens står overfor flere utfordringer når han møter den grusomme realiteten innen menneskehandel.

Annonse

Relevante nyheter

Trailer og premieredato til Wheel of Time

Amazon Prime Video sikter seg inn på fantasytronen med høstens storsatsing The Wheel of Time. Nå er første trailer kommet, i tillegg til premieredatoen.

Ukens premierer uke 35, 2021: Steve Martin-serie på Disney+

Only Murders in The Building på Disney+ er blant ukens høydepunkt på strømming denne uken.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Annonse

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

X
X
X