Ragnarok. Foto: Netflix
Ragnarok. Foto: Netflix

Hvilke nye serier engasjerer mest i 2020? Serienytts seriedatabase samler inn data som gir svaret på hvilke serier som vi måler størst interesse for. Her er listen, som oppdateres automatisk.

Oversikten baserer seg ikke på seertall. Vi måler trafikk og søk på de ulike seriene.

De mest populære nye seriene i 2020

Drama, Thriller, Spionthriller
6.4

Hamilton

C More, TV2 Sumo
Serien forteller historien om en ung Carl Hamilton som rekrutteres til agentlivet. Karakteren er blitt ikonisk gjennom 13 bøker av Jan Guillou, ofte beskrevet som en "svensk James Bond".
Fornyet
Action, Drama, Spenning
7.5

Ragnarok

Netflix
Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i denstore og sjarmerende norske landsbygda, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.
Drama
7.6

Heksejakt

TV2 Sumo
Som økonomisjef i et av landets ledende advokatselskaper, har Ida Waage (Bolsø Berdal) nådd langt i en mannsdominert og tøff bransje. Men når hun får en mistenkelig faktura på bordet, nekter hun å skrive under og tar saken videre til styret, en beslutning som skal komme til å få dramatiske konsekvenser.
Drama, Periodedrama
6.9

Der Überläufer

NRK TV
Krigens siste sommer blir skjebnesvanger for Walter, en ung tysk soldat som forelsker seg i en polsk partisan.
Drama, Spenning
5.7

Tynn is

C More, NRK TV, TV2 Sumo
Et forskningsfartøy angripes utenfor Grønland samtidig som Arktisk råd forsøker å lande en avtale som vil forby miljøskadelig oljeboring i regionen.
Drama, Krim
6.1

Sommerdahl-mordene

TV2 Sumo
Dan Sommerdahl er en vel ansett etterforsker, lidenskapelig engasjert i sitt arbeid. Han deler arbeidsplass med sin kone, Marianne, som er sjef for kriminalteknikerne. Det nærmer seg 25 års bryllupsdag, men Marianne vil skilles.
Komedie
7.0

Aldri voksen

Dplay
En vennegjeng fra ungdomstiden er i fasen av livet hvor de nå er tenåringsforeldre. Med store barn i huset møter de nå sitt eget ungdoms-jeg i døra.
Komedie
5.2

Allerud VGS

NRK TV
Allerud videregående skole sliter med en seriøs knekk i populariteten. Søkertallet er rekordlavt og elevene presterer dårlig. Nå må skolen gjøres attraktiv igjen.
Ferske episoder ute
Action, Drama, Spenning, Thriller
6.2

Maskineriet

Viaplay
Olle våkner opp på bilfergen mellom Sandefjord og Strømstad, uten å huske hvordan han endte opp der. Ved siden av seg er en sekk med kontanter, en pistol og en finlandshette.
Drama, Krim
6.9

Bäckström

C More, TV2 Sumo
Speideren Edvin henvender seg til naboen sin, kriminalkommisær Evert Bäckström, når han finner et kvinnekranium i skjærgården. Ifølge den første analysen ble kvinnen skutt for fem år siden, men saken tar en uventet vending når DNA-resultatet tyder på en fysisk umulighet.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer