Ragnarok. Foto: Netflix
Ragnarok. Foto: Netflix

Hvilke nye serier engasjerer mest i 2020? Serienytts seriedatabase samler inn data som gir svaret på hvilke serier som vi måler mest interesse for. Her er listen, som oppdateres automatisk.

Oversikten baserer seg ikke på seertall. Vi måler trafikk og søk på de ulike seriene.

De mest populære nye seriene i 2020

Drama, Thriller, Spionthriller
6.4
C More, TV2 Sumo

Hamilton

Serien forteller historien om en ung Carl Hamilton som rekrutteres til agentlivet. Karakteren er blitt ikonisk gjennom 13 bøker av Jan Guillou, ofte beskrevet som en "svensk James Bond".
Action, Drama, Spenning
Fornyet
7.5
Netflix

Ragnarok

Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i denstore og sjarmerende norske landsbygda, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.
Drama
7.6
TV2 Sumo

Heksejakt

Som økonomisjef i et av landets ledende advokatselskaper, har Ida Waage (Bolsø Berdal) nådd langt i en mannsdominert og tøff bransje. Men når hun får en mistenkelig faktura på bordet, nekter hun å skrive under og tar saken videre til styret, en beslutning som skal komme til å få dramatiske konsekvenser.
Drama, Spenning
5.7
C More, NRK TV, TV2 Sumo

Tynn is

Et forskningsfartøy angripes utenfor Grønland samtidig som Arktisk råd forsøker å lande en avtale som vil forby miljøskadelig oljeboring i regionen.
Drama, Krim
Ferske episoder ute
6.1
TV2 Sumo

Sommerdahl-mordene

Dan Sommerdahl er en vel ansett etterforsker, lidenskapelig engasjert i sitt arbeid. Han deler arbeidsplass med sin kone, Marianne, som er sjef for kriminalteknikerne. Det nærmer seg 25 års bryllupsdag, men Marianne vil skilles.
Drama, Periodedrama
Ferske episoder ute
6.9
NRK TV

Der Überläufer

Krigens siste sommer blir skjebnesvanger for Walter, en ung tysk soldat som forelsker seg i en polsk partisan.
Komedie
7.0
Dplay

Aldri voksen

En vennegjeng fra ungdomstiden er i fasen av livet hvor de nå er tenåringsforeldre. Med store barn i huset møter de nå sitt eget ungdoms-jeg i døra.
Komedie
5.2
NRK TV

Allerud VGS

Allerud videregående skole sliter med en seriøs knekk i populariteten. Søkertallet er rekordlavt og elevene presterer dårlig. Nå må skolen gjøres attraktiv igjen.
Drama, Krim
7.0
Viaplay

Box 21

To unge jenter fra Øst-Europa blir lovet et bedre liv i Sverige, men drømmen viser seg fort å bli til et mareritt når jentene blir tvunget inn i sexslaveri. Detektiv Ewert Grens står overfor flere utfordringer når han møter den grusomme realiteten innen menneskehandel.
Drama, Krim
Ferske episoder ute
6.9
C More, TV2 Sumo

Bäckström

Speideren Edvin henvender seg til naboen sin, kriminalkommisær Evert Bäckström, når han finner et kvinnekranium i skjærgården. Ifølge den første analysen ble kvinnen skutt for fem år siden, men saken tar en uventet vending når DNA-resultatet tyder på en fysisk umulighet.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer