Nyheter Serieåret 2020: De mest populære nye seriene

Serieåret 2020: De mest populære nye seriene

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

Hvilke nye serier engasjerer mest i 2020? Serienytts seriedatabase samler inn data som gir svaret på hvilke serier som vi måler størst interesse for. Her er listen, som oppdateres automatisk.

Oversikten baserer seg ikke på seertall. Vi måler trafikk og søk på de ulike seriene.

De mest populære nye seriene i 2020

Drama, Thriller, Spionthriller
6.4

Hamilton

C More, TV2 Sumo
Serien forteller historien om en ung Carl Hamilton som rekrutteres til agentlivet. Karakteren er blitt ikonisk gjennom 13 bøker av Jan Guillou, ofte beskrevet som en "svensk James Bond".
Fornyet
Action, Drama, Spenning
7.5

Ragnarok

Netflix
Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i denstore og sjarmerende norske landsbygda, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.
Drama
7.5

Heksejakt

TV2 Sumo, Viaplay
Som økonomisjef i et av landets ledende advokatselskaper, har Ida Waage (Bolsø Berdal) nådd langt i en mannsdominert og tøff bransje. Men når hun får en mistenkelig faktura på bordet, nekter hun å skrive under og tar saken videre til styret, en beslutning som skal komme til å få dramatiske konsekvenser.
Drama, Periodedrama
6.9

Der Überläufer

NRK TV
Krigens siste sommer blir skjebnesvanger for Walter, en ung tysk soldat som forelsker seg i en polsk partisan.
Ferske episoder ute
Drama
8.3

All Creatures Great and Small

NRK TV
James Herriot prøver lykken som dyrlege på den engelske landsbygden. Serien er basert på en 50 år gammel bokserie. En serieutgave fra 1978 eksisterer også.
Drama, Spenning
5.7

Tynn is

C More, NRK TV, TV2 Sumo
Et forskningsfartøy angripes utenfor Grønland samtidig som Arktisk råd forsøker å lande en avtale som vil forby miljøskadelig oljeboring i regionen.
Drama
7.5

The Undoing

HBO Nordic
The Undoing er basert på boken You Should Have Known, skrevet av Jean Hanff Korelitz. Den vellykkede terapeuten Grace Sachs får livet snudd på hodet når et voldelig dødsfall, en savnet ektemann og en rekke skremmende avsløringer kommer til overflaten.
Drama, Krim
6.1

Sommerdahl-mordene

TV2 Sumo
Dan Sommerdahl er en vel ansett etterforsker, lidenskapelig engasjert i sitt arbeid. Han deler arbeidsplass med sin kone, Marianne, som er sjef for kriminalteknikerne. Det nærmer seg 25 års bryllupsdag, men Marianne vil skilles.
Ferske episoder ute
Komedie
7.0

Aldri voksen

Discovery+
En vennegjeng fra ungdomstiden er i fasen av livet hvor de nå er tenåringsforeldre. Med store barn i huset møter de nå sitt eget ungdoms-jeg i døra.
Ferske episoder ute
Drama, Krim
3.6

Lykkevika

Viaplay
Politibetjenten Johanna vender tilbake til hjembyen Hammarvik for å delta i morens begravelse. Samtidig blir liket av en savnet jente funnet i den idylliske byen, hvor alle har noe å skjule.
Action, Drama, Spenning, Thriller
6.2

Maskineriet

Viaplay
Olle våkner opp på bilfergen mellom Sandefjord og Strømstad, uten å huske hvordan han endte opp der. Ved siden av seg er en sekk med kontanter, en pistol og en finlandshette.
Ferske episoder uteFornyet
Drama, Science Fiction
7.9

Raised by Wolves

HBO Nordic, TNT
Ridley Scott-serien handler om to androider som er programmert til å oppdra menneskebarn på en mystisk planet. Når menneskekolonien står i fare for å bli revet i sund av en religiøs konflikt lærer androidene at det ikke er en enkel sak å styre over menneskers tro.
Komedie
5.2

Allerud VGS

NRK TV
Allerud videregående skole sliter med en seriøs knekk i populariteten. Søkertallet er rekordlavt og elevene presterer dårlig. Nå må skolen gjøres attraktiv igjen.
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Thriller
5.9

Outlier

HBO Nordic
I London forsker Maja Angell på seriedrapsmenn, da hun får høre om drapssaken i hjemtraktene. Hun trosser alle råd og reiser hjem med en beskjed til det lokale politiet: Dere har siktet feil mann for drapet.
Drama, Krim
6.4

Livstid

NRK TV
Victoria Woll og hennes lille etterforskningsgruppe andre kolleger omtaler som B-laget.
Drama, Krim
6.9

Bäckström

C More, TV2 Sumo
Speideren Edvin henvender seg til naboen sin, kriminalkommisær Evert Bäckström, når han finner et kvinnekranium i skjærgården. Ifølge den første analysen ble kvinnen skutt for fem år siden, men saken tar en uventet vending når DNA-resultatet tyder på en fysisk umulighet.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
6.5

We Hunt Together

NRK TV
En sexarbeider reddes av en tidligere barnesoldat. Sammen søker de hevn, men blir jaget av politiet.
Drama, Krim
7.0

Box 21

Viaplay
To unge jenter fra Øst-Europa blir lovet et bedre liv i Sverige, men drømmen viser seg fort å bli til et mareritt når jentene blir tvunget inn i sexslaveri. Detektiv Ewert Grens står overfor flere utfordringer når han møter den grusomme realiteten innen menneskehandel.
Ferske episoder ute
Drama, Krim
6.3

White Wall

NRK TV
Tre gruvearbeidere dør i en uforklarlig gruveeksplosjon, og snart går ryktene om et mystisk funn nede i gruven.

Annonse

Relevante nyheter

Paramount+ lanseres 25. mars i Norge

Strømmetjenesten skal ta opp kampen mot blant annet Netflix, Disney+ og Amazon Prime Video.

Ukens premierer uke 3, 2021: Bill Maher intervjuer tidligere Trump-rådgiver Kellyanne Conway

Se hva som er nytt på TV, strømming og kino i uke 3, 2021 (18.-24. januar) i vår omfattende oversikt.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Annonse

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

X
X
X