Netflix fortsetter trenden med å begrense antall sesonger av sine originaler. For Lost in Space blir det slutt etter kommende tredje sesong.

Ifølge sjefprodusent Zack Estrin var planen alltid å avslutte serien etter tre sesonger, det melder TVLine. Lost In Space var en av de første store sci-fi satsingene til strømmetjenesten, men serien klarte aldri å bergta kritikere eller gjøre seg nevneverdig bemerket på lister over de mest sette seriene på Netflix.

Sesong 2 kom i desember 2019 og bød på langt flere spektakulære sekvenser enn første sesong. Netflix lover at tredje sesong vil være en «episk avslutning» på historien om familien Robinson.

Serien er en nyversjon av en klassisk sci-fi serie. I fremtredende roller finner vi blant annet Molly Parker, Toby Stephens og Maxwell Jenkins. Det er ikke ventet at tredje sesong kommer før tidligst mot slutten av 2021.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer