Station 19 sesong 1
Station 19 sesong 1. Foto: TV2

Den akutte mangelen på masker og annet livsnødvendig utstyr i USA har medført at flere fremtredende TV-produksjoner har donert vekk utstyr for å hjelpe på situasjonen.

Dette gjelder primært medisinske dramaserier som Grey’s Anatomy, The Resident og The Good Doctor – hvor hundrevis av godkjente ansiktsmasker og hansker er donert vekk til nærliggende sykehus og brannstasjoner, det melder Deadline.com.

Samtlige serier har stanset produksjonen for å begrense spredningen av viruset.

Koronapandemien har rammet USA hardt. Flere fremtredende stjerner har oppfordret innbyggerne til å holde avstand fra hverandre i forsøk på å bremse spredning av Covid-19 viruset, blant annet Arnold Schwarzenegger i en meget koselig video:

Stjerner som Tom Hanks, britiske Idris Elba og norske Kristofer Hivju har alle testet positivt for viruset.

Annonse

Andre, som Lost-stjernen Evangeline Lily, trosset i mars anbefalinger om å ikke omgås eldre og syke – men det er uvisst om hun har holdt på det standpunket etter at amerikanske myndigheter den siste uken har strammet inn kraftig.

I likhet med flere andre land er det innført sterke restriksjoner i USA. Nå er også grensene stengt for alt annet enn for handelsnæringen. Det oppgis at over 200 har dødd av viruset og at nærmere 15 000 mennesker har testet positivt i USA.

Anbefalte serier

Vår oversikt inneholder hundrevis av serier som vi anbefaler. Filtrer på strømmetjeneste og sjanger.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer