Venner for livet. Foto: NBC

Koronapandemien har satt en midlertidig stopp for den planlagte spesialen med Friends-skuespillerne.

Nyheten om av Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer igjen ville være samlet i en Friends-spesial, hvor det antas de vil snakke om erfaringen med serien, ble godt mottatt tidligere i år.

Etter harde forhandlinger ble det klart at hver av skuespillerne ville bli betalt over 20 millioner kroner for å bidra i spesialen som var planlagt sendt i forbindelse med lanseringen av den nye strømmetjenesten HBO Max i USA.

Friends er fortsatt en av de mest populære seriene i verden og det var tøff budkamp mellom Netflix og HBO Max for å sikre seg serien. Ikke uventet stakk HBO Max av med seieren, for å sikre at WarnerMedia kan ha et av selskapets største flaggskip med fra start. HBO Max vil tilby et rikholdig bibliotek med blant annet innhold fra HBO og Warner Bros.

Nå har produksjonen av spesialen blitt satt på vent på ubestemt tid. Frykt for spredning av koronavirus er årsaken. Den har alt medført at en rekke serier har stanset produksjonen.

WarnerMedia har foreløpig ingen planer om å utsette lanseringen av HBO Max, som er planlegges å skru på lyset i USA i slutten av mai. Den er en av tre store nye strømmetjenester som er planlagt lansert midt under pandemien. De to andre er Quibi (3. april) og Peacock (15. april).

AnnonseSi farvel til matsvinn!
Nå er Throw No More-appen ute