Ray Donovan er kansellert, det blir ingen sesong 8

Annonse

TV-selskapet Showtime har valgt å sette spikeren i kisten for Ray Donovan. Syvende sesong blir dermed seriens siste.

Kanselleringen ble kunngjort i en uttalelse fra selskapet, som takket sjefprodusent David Hollander, stjernene Liev Schreiber og Jon Voight, samt resten av produksjonsteamet for innsatsen opp gjennom årene.

Serien og dens skuespillere har blitt nominert til flere gjeve priser opp gjennom årene, Hank Azaria har funnet Emmy for en gjesterolle og Jon Voight en Golden Globe.

Ray Donovan

Kanselleringen var ikke etter felles enighet, for både Hollander og Schreiber har uttalt at de håpet på nok en sesong av serien, som har levert solide seertall gjennom nærmere ett tiår. Avslutningen på syvende sesong skal ikke ha rundet av alle seriens løse tråder.

I Norge har den vært en av de mest populære seriene på HBO Nordic, som sikret seg rettighetene til å vise serien og vi har fått flere spørsmål fra lesere om det blir mer av serien eller ikke.

Slutten for en Showtime-epoke

For Showtime betyr det at tre av kanalens veteranserier takker for seg i løpet av få måneder. Ray Donovans siste episode kom i januar, spionthrilleren Homeland starter sin siste sesong i februar og Shameless avsluttes senere i år.

Kanalen står igjen med dramaseriene The Chi, Billions, The L Word: Generation Q og City on a Hill – med Halo (2021), The Good Lord Bird (2020), Penny Dreadfull: City of Angels (2020) og Ripley under utvikling.

Kanselleringen av Ray Donovan gir plass til nye prosjekt for en kanal som møter stadig mer konkurranse fra TV og strømming. Showtime ble i 2019 gjenforent med selskapet Viacom i det nye selskapet ViacomCBS.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X