For abonnenterMånedens mest populære serier: Januar 2020

Månedens mest populære serier: Januar 2020

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

NRK, TV 2, TVNorge og Netflix braker sammen til kamp med hver sin nye norske serie, men også en svensk nykommer melder seg på i kampen om å være den mest populære serien i januar.

Om topp ti-listen

Vår seriedatabase er populær og søkes flittig i. Den fanger også opp mye av hva som søkes på ute på nettet. Her er oversikten over de ti mest populære seriene i januar 2020 ifølge våre tall.

Med det som nå har nådd hundrevis av serier ute med nye episoder hver måned, er det alt annet enn en smal sak for en serie å gjøre seg godt nok bemerket til å komme seg inn på topplisten.

Hamilton var en av tre kommende serier som kom seg inn på topp ti-listen. Foto: C More

Vi gjør oppmerksom på at denne listen ikke må forveksles med seertall/visningstall. Listen viser hvilke serieside som er mest besøkt i vår database i november måned.

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

Annonse

Relevante nyheter

Anbefalte krimserier

Hva er de beste krimseriene? Serienytt-oversikten viser anbefalte krimserier som er tilgjengelig på strømmetjenester som Netflix, C More, HBO Nordic, Viaplay, Amazon, TV2 Sumo og Dplay.

Seriekalenderen 2021: NRK TV

Seriekalenderen 2021 gir deg en enkel og utfyllende oversikt...

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Annonse

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

X
X
X