10 populære og anbefalte actionserier på HBO Max

Er du på jakt etter en action og spenning? Sjekk ut våre ti anbefalte actionserier som er tilgjengelig på HBO Max.

Vår anbefaling er basert på følgende kriterier:

Annonse
  • Tilhører sjangeren action
  • Anbefalt av redaksjonen
  • Populær serie
  • Tilgjengelig på HBO Nordic

Vi oppdaterer listen slik at den alltid inneholder de ti mest populære seriene, basert på dataene registrert i vår seriedatabase. Du finner ytterligere informasjon, som skuespillere, IMDb-karakter og trailer inne på seriesidene.

Ti anbefalte actionserier på HBO Nordic:

9.2
Action, Drama, Fantasy, Spenning

Game Of Thrones

HBO Max, Strim
Handlingen i Game of Thrones foregår i en fiktiv verden kalt Westeros, der en rekke adelsfamilier kjemper om kontrollen over landet og tronen. Serien er kjent for sine intrikate plott, komplekse karakterer og intense actionscener. Serien har mottatt svært positiv kritikk for sin skuespillerprestasjoner, produksjonsverdi og manus. Den har også vært en stor kommersiell suksess, og har vunnet en rekke priser, inkludert Emmy-priser for beste dramaserie og beste mannlige skuespiller. Game of Thrones anses som en av historiens mest ikoniske og populære TV-serier, som den dag i dag står for et stort engasjement. Serien har også fått spin-off serien House of the Dragon.
8.4
Action, Drama, Krim, Spenning

Person Of Interest

HBO Max, Strim
Hva om myndighetene har utviklet kunstig intelligens med mulighet til å vite om kriminelle handlinger før de finner sted? Denne Minority Report-inspirerte serien er som en moderne versjon av Batman, hvor geniet Harold Finch (Michael Emerson) og hans høyre hånd John Reese (Jim Caviezel) bekjemper kriminalitet i New York.
8.5
Action, Drama, Spenning, Periodedrama

Vikings

Allente, C More, HBO Max, Netflix, Strim, TV 2 Play
Serien følger eventyrsøkeren Ragnar Lothbrok, som er alltid ute etter å utforske, bryte gjennom barrierer og oppdage nye steder å erobre. Han er dypt frustrert over politikken hans lokale høvding Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer, til de baltiske stater og Russland, hvor befolkningen er fattige på ressurser og livsglød. Han ønsker å se mer. Noe nytt og uventet. Vikings viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
Action, Drama, Skrekk, Spenning

The Walking Dead

Allente, Disney+, HBO Max, Strim, Viaplay
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont. Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.
8.4
Action, Drama, Science Fiction, Spenning

Fringe

HBO Max, Strim
Sci-fi, skrekk, action og drama på høyt nivå blir servert i denne fascinerende serien. Trekløveret Olivia, Peter og Walter må løse saker hvor vitenskap er blitt satt på prøve. Serien kombinerer X-files lignende mystikk med gripende drama. Anna Torv i rollen som Olivia Dunham leverer en formidabel prestasjon, med god hjelp fra anvendelige Joshua Jackson (Peter Bishop) og den enestående John Noble (Walter Bishop).
7.9
Fornyet
Action, Drama, Superhelt

Superman & Lois

HBO Max, Strim
Clark Kent og Lois Lane må balansere privatliv, karriere og Clarks rolle som Superman. Med to tenåringssønner betyr det nye utfordringer for superparet.
8.4
Action, Drama, Spenning

Banshee

HBO Max, Strim
En mann som slipper ut av fengsel etter 15 år stjeler identiteten til den nye sheriffen i Banshee. Han anvender uortodokse metoder for å holde orden i byen hvor hans gamle flamme bor. En veldig grafisk og actionfylt serie som ikke er for sarte sjeler.
9.4
Action, Drama

Band of Brothers

HBO Max, Netflix, Strim
Band of Brothers er en av de mest anerkjente TV-seriene noensinne. Den følger reisen til Easy Company, en avdeling av amerikanske fallskjermjegere under andre verdenskrig, fra deres trening i USA til deres deltakelse i mange av de viktigste slagene i Europa. Serien er basert på boken av samme navn av Stephen E. Ambrose og er produsert av Steven Spielberg og Tom Hanks. Med et dyptgående manus og en imponerende regi er "Band of Brothers" en hyllest til de mennene som kjempet og ofret seg for frihet og demokrati i Europa under andre verdenskrig. Serien er kjent for sin autentisitet og realistiske avbildning av krigens grusomhet og utfordringer. Skuespillerprestasjonene ble spesielt bemerket, Damian Lewis fikk sitt gjennombrudd som kompanisjefen Richard Winters. "Band of Brothers" er også kjent for sin episke musikk, komponert av Michael Kamen, og høye produksjonsverdier. Serien ble belønnet med seks Emmy Awards, inkludert for beste miniserie.
8.0
Action, Drama, Superhelt

Doom Patrol

HBO Max, Strim
Spin-off til superheltserien Titans. Serien handler om Robotman, Negative Man, Elasti-Woman og Crazy Jane som ledes av Dr. Niles Cailder. Superhelten Cyborg sender gruppen på et oppdrag som tar de til de merkeligste og mest uventede områdene i DC Universe.
8.5
Action, Drama, Periodedrama

Spartacus

HBO Max, Strim
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom