10 populære og anbefalte actionserier på HBO Nordic

Annonse

Er du på jakt etter en action og spenning? Sjekk ut våre ti anbefalte actionserier som er tilgjengelig på HBO Nordic.

Vår anbefaling er basert på følgende kriterier:

  • Tilhører sjangeren action
  • Anbefalt av redaksjonen
  • Populær serie
  • Tilgjengelig på HBO Nordic

Vi oppdaterer listen slik at den alltid inneholder de ti mest populære seriene, basert på dataene registrert i vår seriedatabase. Du finner ytterligere informasjon, som skuespillere, IMDb-karakter og trailer inne på seriesidene.

Ti anbefalte actionserier på HBO Nordic:

9.3
Action, Drama, Fantasy, Spenning

Game Of Thrones

HBO Nordic, Strim
I Westeros bryter det ut en kamp om tronen. Kong Robert Baratheon ber sin gamle venn Ned Stark om hjelp til å avdekke et komplott. Samtidig lurer en trussel bak en gigantisk mur i nord.Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut skyggen. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
8.2
Action, Drama, Periodedrama

Black Sails

HBO Nordic, Netflix, Viaplay
En forløper til den klassiske Robert Louis Stevenson-roman "Treasure Island". Black Sails handler om kaptein Flints historie, den mest fryktede av alle "Golden Age" pirater. En grafisk serie fra kanalen som ga oss Spartacus og Outlander.
Action, Drama, Skrekk, Spenning

The Walking Dead

Disney+, HBO Nordic, Strim, Viaplay
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.
8.9
Fornyet
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western

Westworld

HBO Nordic, Strim
Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.
8.4
Action, Drama, Spenning

Banshee

HBO Nordic, Strim
En mann som slipper ut av fengsel etter 15 år stjeler identiteten til den nye sheriffen i Banshee. Han anvender uortodokse metoder for å holde orden i byen hvor hans gamle flamme bor. En veldig grafisk og actionfylt serie som ikke er for sarte sjeler.
8.0
Fornyet
Action, Drama, Superhelt

Doom Patrol

HBO Nordic
Spin-off til superheltserien Titans. Serien handler om Robotman, Negative Man, Elasti-Woman og Crazy Jane som ledes av Dr. Niles Cailder. Superhelten Cyborg sender gruppen på et oppdrag som tar de til de merkeligste og mest uventede områdene i DC Universe.
7.9
Ferske episoder ute
Action, Drama, Superhelt

Superman & Lois

HBO Nordic, Strim
Satt til 'Arrowverse' må Clark Kent og Lois Lane balansere privatliv, karriere og Clarks rolle som Superman. Serien er overraskende god.
8.3
Fornyet
Action, Drama, Periodedrama

Warrior

HBO Nordic, Strim
Deb unge talentfulle Ah Sahm flytter fra Kina for å jobbe for en av de mektigste tong-klanene i San Francisco på 1800-tallet.
9.5
Action, Drama

Band Of Brothers

HBO Nordic, Strim
Amerikansk krigsdrama.Vi følger soldatene i det berømte Easy Company under 2. verdenskrig i denne prisbelønnte serien fra HBO.
8.2
Action

Strike Back

HBO Nordic, Strim
Actionserie om spesialsoldater som løser tilsynelatende umulige oppdrag. Her er det fartsfylt action, spiondrama og tidvis det rene vanvidd av noen scener.

Anbefalte serier

Vår oversikt inneholder hundrevis av serier som vi anbefaler. Filtrer på strømmetjeneste og sjanger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X