Annonse

Den amerikanske TV-kanalen The CW har fornyet en rekke serier som er populært innhold på strømmetjenester i Norge.

Ikke alle er klar over at noen av seriene som vises på blant annet Netflix og HBO Nordic ikke er produsert for HBO og Netflix. En av kanalene som står for flest populære serier kjøpt inn av strømmetjenester her i Norge er The CW.

Tidligere denne uken valgte kanalen å fornye hele 13 serier:Du kan enkelt finne ut hvor du kan se de ulike seriene ved å klikke på seriens navn, da sendes du videre til seriesiden. Der kan du også sjekke ut trailer og annen informasjon.

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2020

Si farvel til Criminal Minds, Vikings og en rekke andre serier.

Annonse

Hvert år kanselleres over 100 serier. Her er Serienytts løpende oppdaterte oversikt over alt som forsvinner.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer