Oversikt: Her kan du se Golden Globes-vinnerne

Annonse

Golden Globes ble avholdt natt til mandag. Her er en liste over seriene som ble nominert eller vant pris under den prestisjetunge utdelingen, med informasjon om hvor seriene er tilgjengelig på TV og strømming i Norge.

De Golden Globes-nominerte seriene

Dette er seriene som ble nominert i kategoriene «Beste dramaserie», «Beste komiserie» eller «Beste miniserie».

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
  • Alle
  • Amazon Prime Video (3)
  • Apple TV+ (1)
  • C More (1)
  • HBO Nordic (8)
  • Netflix (4)
  • Paramount+ (1)
  • Strim (7)
  • TV 2 Play (1)
  • Viaplay (1)
8.7
Komedie

Fleabag

Amazon Prime Video
Komedie om en ung kvinne og hennes liv i London.
Fornyet
8.4
Drama, Komedie

The Morning Show

Apple TV+
Alex Levy leder et populært frokostprogram på TV. Alt blir snudd på hodet når hennes partner gjennom 15 år får sparken.
9.4
Drama, Miniserie

Chernobyl

HBO Nordic, Strim
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret alt for å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
Fornyet
8.7
Drama, Romanse, Periodedrama

The Crown

Netflix
Basert på den prisvinnende forestillingen The Audience, forteller The Crown historien om dronning Elizabeth II. Serien strekker seg over flere tiår.
Fornyet
8.8
Drama, Komedie

The Marvelous Mrs. Maisel

Amazon Prime Video
Miriam Maisel har alt hun kunne ønske seg. Men når hennes perfekte liv raseres oppdager hun et talent for stand-up.
8.5
Drama, Spenning, Thriller

Mr. Robot

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Strim, Viaplay
Hackeren Elliot Alderson jobber til daglig med IT sikkerhet. En dag møter han den mystiske Mr. Robot, som får han med på å starte en digital revolusjon. En prisvinnende serie som for alvor satt serieskaper Sam Esmail og seriens stjerne Rami Malek på kartet.
7.8
Drama, Periodedrama

Catch-22

C More, Strim, TV2 Sumo
Catch-22 er satt til Italia under andre verdenskrig og forteller historien om kaptein John Yossarian, en bombesikter i det amerikanske flyvåpenet som forsøker å fullføre sin tjenesteplikt for å kunne dra hjem.
8.5
Drama, Krim, Spenning

Big Little Lies

HBO Nordic, Strim
Serien er basert på den bestselgende boken ved samme navn av Liane Moriarty og skrevet av David E. Kelley.Livene til tre mødre med barn på grunnskolen virker på utsiden kjennetegnet av den samme idyllen og roen som preger forstaden de er bosatt i. En tilsynelatende harmløs hendelse sklir derimot sakte men sikkert ut av kontroll, og ender i en drapssak som ryster det lille samfunnet de er del av.
Fornyet
8.2
Komedie

The Kominsky Method

Netflix
Den en gang så kjente Sandy Kominsky og hans agent Norman Newlander navigerer livet som seniorer i Los Angeles, en by som verdsetter det vakre og unge.
Fornyet
8.4
Drama

Succession

HBO Nordic, Strim
Sabotasje, opprør og maktkamp oppstår i den mektige Roy-familien når familiens overhode (Brian Cox) ønsker å tre tilbake.
7.9
Drama, Miniserie

The Loudest Voice

HBO Nordic, Paramount+
Miniserie på åtte episoder basert på livet til Roger Ailes, de store begivenhetene og skandalene rundt Fox News-grunnleggeren.
Fornyet
8.3
Komedie

Barry

HBO Nordic, Strim
Komiserien handler om den tidligere marinesoldaten Barry (Bill Hader, Saturday Night Live) som jobber som en billig leiemorder i midtvesten i USA. En dag innser han at han drømmer om noe helt annet: Å bli skuespiller.
8.6
Drama, Periodedrama

Pose

HBO Nordic, Netflix, Strim
Amerikansk musikal fra Glee- og American Horror Story-skaper Ryan Murphy. Serien er satt til New York i 1986 og utforsker ulike sosiale lag i storbyen.
7.6
Komedie

The Politician

Netflix
Payton Hobart (Ben Platt), en rik student fra Santa Barbara, California, har siden han var syv år gammel at han kommer til å bli USAs president. Men først må han navigere det mest upålitelige politiske landskapet av de alle: Saint Sebastian High School.
7.9
Drama

Fosse/Verdon

HBO Nordic
Serien handler om det romantiske og kreative partnerskapet mellom den innflytelsesrike danseinstruktøren og regissøren Bob Fosse og Broadway-danseren Gwen Verdon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X