Fox-aktuelle War of the Worlds er fornyet med sesong 2. Det er Deadline som først meldte om det som for fansen nok er strålende nyheter.

De siste månedene er det kommet to ulike versjoner av H.G. Wells-klassikeren. BBC-utgaven The War of the Worlds, som i Norge ble vist på NRK, er en miniserie og det foreligger ikke planer om å fortsette serien.

Det er derimot andre planer for Fox-serien, som altså er fornyet. Fox-versjonen er en samproduksjon mellom Fox Networks Group og franske Canal+. Produksjonen er ventet å starte til våren.

Gabriel byrne og Elizabeth McGovern har hovedrollen i serien, som enda ikke har hatt premiere i USA. I Norge har serien rullet og gått med ukentlige episoder på Fox og Fox+. Mottagelsen har vært så god i Europa at Fox like godt bestemte seg for å satse videre på serien før den amerikanske premieren.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!