Dette kommer på TV 2-nettverket og C More i januar 2020

Annonse

TV 2 serverer neglebitende drama med Heksejakt i januar. Det er også tid for en ny utgave av Hamilton, nå med norske Jakob Oftebro i hovedrollen.

Endelig nytt spenningsdrama fra TV 2

I 2019 stjal konkurrentene overskriftene med seermagnetene Wisting, Exit, Beforeigners og Hjem til jul (men jeg vil anbefale å sjekke ut TV 2-seriene Mellom oss og Hjerteslag som kom i fjor). I januar er det endelig tid for TV 2 å komme med en egen storsatsing i thrillersjangeren og vise at de fortsatt kan mer enn å gi seerne fotball, nyheter og reality.

Heksejakt har Ingrid Bolsø Berdal i hovedrollen og jeg kan vel bare avsløre her og nå at serien i hvert fall innfridde mine forventninger (og enda mer). Det er Frikjent-duoen Siv Rajendram og Anna Bache-Wiig som står bak serien.

Heksejakt. Foto: TV 2
Heksejakt. Foto: TV 2

Mer om det kommer i egen anmeldelse, 9. januar har du anledning til å felle din egen dom over serien som tar for seg varsling, korrupsjon og faenskap som finner sted i maktens korridorer.

Ros til «norsk» Hamilton

Hamilton er en annen ny spenningsserie, som kommer på TV 2-eide C More (som Sumo-kunder derfor har tilgang til). Serien har fått god mottagelse av blant annet krimguru Asbjørn Slettemark, som anmeldte serien for Aftenposten.

Det er også en hel haug med programmer som kommer i januar, her bør det være noe for enhver smak. Det er dokumentarer, reality og en Thomas Numme som inviterer på besøk i ferieparadiset sitt.

Casa Numme. Foto: TV 2
Casa Numme har premiere 12. januar. Foto: TV 2

Du kan sjekke vår kontinuerlig oppdatere oversikt under for mer info om dato, se trailere og annet. Den er hentet fra vår premierekelander.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Merk at TV 2 vanligvis slipper informasjon om sendeskjema tre uker i forkant og at endringer i sendeskjema kan forekomme, sjekk derfor innom her jevnlig for oppdatert informasjon.


Dette er nytt på TV 2-nettverket i januar 2020:

Nye serier og sesonger på TV 2-nettverket i januar

Filmer på TV 2-nettverket i januar

Dokumentarer på TV 2-nettverket i januar

Programmer på TV 2-nettverket i januar

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X