Allerud VGS. Foto: NRK
Allerud VGS. Foto: NRK

NRK starter året med en solid seriesatsing på norsk innhold med de nye seriene 22. juli og Allerud VGS.

NRK starter tradisjonelt året med flere tungvektere og 2020 er intet unntak. Mesternes Mester er på plass fra første dag og utover måneden er programfavoritter som Nytt på nytt, Lindmo og Eides språksjov klar med nye sesonger.

På seriefronten er det en variert meny, med innkjøpte serier som Chicago Fire, The War of the Worlds og Wild Bill som supplerer de norske satsingene.

Terrorangrepet 22. juli er dramatisert i serien «22. juli». Foto: NRK

Du kan sjekke vår kontinuerlig oppdatere oversikt under for mer info om dato, se trailere og annet. Den er hentet fra vår premierekelander.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Merk at NRK vanligvis slipper informasjon om nye premierer et par uker før, derfor vil ikke månedens siste to uker være fylt opp før ut i måneden.


Dette er nytt på NRK i januar 2020:

Nye serier og sesonger på NRK i januar

Filmer på NRK i januar

Dokumentarer på NRK i januar

Programmer på NRK i januar

Serier som kommer på NRK TV

NRK har alltid en håndfull norske storproduksjoner på vei, i tillegg kjøper kanalen jevnlig inn serier fra en rekke ulike land.

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer