November-premierer:

Dette kommer på Netflix i januar 2020

Annonse

Det er mye å se frem til på Netflix i januar, det er blant annet en ny norsk Netflix-original på vei.

Vikings er nå på Netflix

Netflix er den strømmetjenesten som er mest aggressiv med å få ut mye nytt innhold og januar er intet unntak. Nærmere 40 serie- og sesongpremièrer står på menyen, det er også nye sesonger av populære serier som alt er vist andre steder (The Blacklist og Family Guy).

Vikings har nå også ankommet strømmetjenesten, med de fem første sesongene tilgjengelig. De nyeste episodene vises først på HBO Nordic (du kan sjekke seriesøket vårt for å se hvor serier er tilgjengelig). At Netflix nå viser den populære serien har nok sammenheng med at en oppfølgerserie kommer eksklusivt på Netflix.

Det kommer også over et dusin filmpremièrer og flere programmer og stand-up spesialer. I Norge blir nok høydepunktet TV-serien Ragnarok, som avslutter måneden 31. janaur.

Ragnarok. Foto: Netflix
Ragnarok. Foto: Netflix

Dette er langt fra det eneste som er nytt på Netflix, og nye premièredatoer ramler inn ukentlig. Du kan sjekke vår kontinuerlig oppdatere oversikt under for mer info om dato, se trailere og annet. Den er hentet fra vår premierekelander.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Merk at Netflix daglig kommer med nye datoer, selv om de fleste premièrene er annonsert før månedsskiftet. Sjekk derfor innom jevnlig for siste oppdatering.


Dette kommer på Netflix i januar 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Månedens serietips: Januar 2020

Med 70 serie- og sesongpremièrer i januar blir det vanskelig å holde oversikt. Vi har valgt ut noen høydepunkt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X
X