En ny Vikings-serie kommer på Netflix

Annonse

Vikings-universet fortsetter i oppfølgerserien Vikings: Valhalla, men i motsetning til moderserien vil denne bli å finne på Netflix.

I en overraskende vending at den nye serien, som utvikles av Vikings-skaper Michael Hirst, er det Netflix som blir hjemmet til serien. Totalt 24 episoder vil i første omgang bli produsert, det melder Deadline.no.

Det er produksjonsselskapet MGM Television som står bak serien, dette er samme selskap som produserer The Handmaid’s Tale og Fargo. Det var gjennom en budkrig at Netflix sikret seg prosjektet. Vikings ble produsert av MGM Television for TV-kanalen History, mens den i Norge først ble vist på HBO Nordic.

Flytter handlingen 100 år frem i tid

I Vikings: Valhalla følger vi vikinger som Leif Erikson og Harald Hardråde, handlingen er satt til 100 år etter hendelsene i Vikings. Det er Jeb Stuart som står for manus, han er tilknyttet serien i en produsentrolle.

Den nye serien er en stor fangst for Netflix, som aktivt jakter på populært innhold for å imøtegå den økende konkurransen fra nye aktører som Disney+, Apple TV+ og kommende HBO Max og Peacock.

Vikings har vært en stor suksess siden premieren i 2013 og er her i Norge antatt å være blant det mest populære innholdet på HBO Nordic og TV 2 Sumo, som viser serien.

Siste sesong av Vikings har for øvrig premiere 5. desember på HBO Nordic. Det er foreløpig ikke kjent hvilket år det er planlagt å ha premiere på Vikings: Valhalla.

Actionguiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen actionsjangeren.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X