Dette er nytt på HBO Nordic i januar 2020

Ny HBO-krim i januar er det alltid knyttet ekstra spenning til, for det er tross alt selskapet som ga oss True Detective. I januar er det den nye serien The Outsider som blir det store trekkplasteret. HBO har også en ny komiserie i form av Avenue 5 å by på.

Robot-action, sci-fi og magikere

HBO Nordic er naturlig nok det eksklusive hjemmet til HBO-seriene, men det er langt fra det eneste strømmetjenesten har i sitt rikholdige bibliotek. I januar kan du se flere av de populære Transformers-filmene. Det er også tid for nye sesonger av innkjøpte serier som The Magicians og Manifest.

Annonse
Manifest. Foto: NBC
Manifest er populær på HBO Nordic. Foto: NBC

For alle som er glad i amerikansk politikk og liker noen som skyter fra hoften, er den liberale talk-show veteranen Bill Maher verdt å sjekke ut i ny sesong av Real Time With Bill Maher. Han vet å irritere på seg politisk engasjerte på begge sider av gjerdet. Ny sesong kommer 18. januar.

20. januar er dagen mange som er glad i legendariske komiserier gleder seg til. For da er en ny sesong av Curb Your Enthusiasm ute. Seinfeld-medskaper Larry David spiller der en smått parodiert utgave av seg selv.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Dette kommer på HBO Nordic i januar 2020:

Dato

Tittel

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom