Annonse

Discovery-nettverket har den nye komiserien Aldri voksen klar i januar, samme måned er også de populære seriene Thomas Giertsen: Helt perfekt og Neste sommer tilbake med ny sesong.

Tradisjon tro handler det om en miks av reality, komiserier og dokumentarserier på Dplay, som for det meste viser det som går på TV-kanalene til nettverket.

Brille og Praktisk info med Jon Almaas er tilbake og suppleres av nykommere som Jan Thomas søker drømmeprinsen og BIG med Richard Hammond.

På seriefronten er Aldri voksen en av fem nye norske serier på TV og strømming i januar. Serien følger en vennegjeng fra ungdomstiden idet de selv får tenåringer i huset. Ine Jansen, Laila Goody, Christian Skolmen, Andrea Bræin Hovig, Fredrik Hallgren, Atle Antonsen og Kåre Conradi har roller i serien.

Dette kommer på Dplay i januar 2020

Oversikten, hentet fra Premierekalenderen, oppdateres fortløpende med nye datoer.

Annonse

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer