En ny antalogiserie er månedens nye tilskudd på Apple TV+. Storfilmen The Banker er tatt av menyen.

Innvandring i fokus

Apple TV+ har valgt en lignende tilnærming til Amazon Prime Video og satser på få premierer, som til gjengjeld skal være av den storslagne varianten.

I januar er det den nye antalogiserien Little America som skal friste abonnentene. Den forteller flere gripende historier om amerikanske innvandrere.

Film lagt på is

Den nye filmen The Banker var opprinnelig satt opp med premiere 31. janaur, men Apple har valgt å legge filmen på is inntil videre grunnet alvorlige anklager mot en av produsentene (Bernard Garrett Jr.). Apple har igangsatt etterforskning før de avgjør filmens skjebne.

Samuel L. Jackson og Anthony Mackie har hovedrollene i filmen, som er basert på en sann historie om de to entreprenørene Bernard Garrett og Joe Morris.

Dette kommer på Apple TV+ i januar 2020

Oversikten, hentet fra Premierekalenderen, oppdateres fortløpende med nye datoer.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!