Annonse

Amazon har handlet inn to storprosjekt for å friste abonnentene i januar. For nå kan du besøke nye innslag til de to populære universene om Jason Bourne og Star Trek.

Action i Jason Bourne-universet

Det blir action og spionthriller i Treadstone, en ny serie fra Heroes-skaper Tim Kring. Serien er satt til samme univers som Jason Bourne-filmene. I USA er det USA Network, kanalen bak Shooter, som står bak serien. Amazon sikret seg de globale distribusjonsrettighetene.

Du kan se mer info i traileren:

Et splittet Star Trek-univers

En annen ny serie det er knyttet stor spenning til er Star Trek: Picard. Nå får vi se hvordan det har gått med den populære kaptein Picard, i en serie som ble utsatt mer enn en gang før premieren nå landet i januar.

I USA er det strømmetjenesten CBS All Access som viser serien, mens Amazon tar seg av den internasjonale distribusjonen. Det betyr at Star Trek-universet her i Norge er splittet mellom Netflix som har Star Trek: Discovery alle de eldre Star Trek-seriene, mens nå Amazon Prime Video altså vil vise Star Trek: Picard.

Annonse

Det har for øvrig gjort flere endringer i oversikten over serier på Amazon Prime Video, da flere innkjøpte serier er borte og nye lagt til. Sjekk ut oversikten på følgende lenke.

Dette kommer på Amazon Prime Video i januar 2020

Du kan bare klikke på premieredatoene under for mer informasjon om de ulike seriene og sesongene, for da sendes du over i en ny fane med blant annet trailer.

Serier som kommer på Amazon

Se oversikt over seriene som er på vei til Amazon – både de vi vet premieredato på og andre spennende prosjekt.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer