For abonnenter2020: De beste nye TV-seriene

2020: De beste nye TV-seriene

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

Hvilke nye serier fra 2020 anbefaler vi? Du får her løpende oppdatert oversikt over anbefalte serier fra 2020 – i alle sjangere.

Hver år kommer det hundrevis med nye serier, noe som gjør det krevende å finne frem til anbefalinger. Med vår dynamiske liste kan du til enhver tid finne ut hva som stemples som anbefalt hos oss.

Med «dynamisk» mener vi at serier legges til og faller fra fortløpende. Kanskje vi først kommer over en ny godbit først i 2021, eller en serie som startet svakt endte opp som en kvalitetserie? Da legges den til. På den andre siden, kan det være en serie går i gal retning etter en god start. Da fjernes anbefalingen.

Inne på seriesiden finner mer informasjon om seriene, nyheter, trailere og anmeldelser. Her er også en løpende oppdatert oversikt over alle seriepremièrene på TV og strømming i Norge.

De beste nye seriene fra 2020


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Bli abonnent
 

Annonse

Relevante nyheter

Dette er nytt på TV 2 Sumo i uke 15, 2021

Den aller siste sesongen av Younger er klar for TV 2 Sumo, hvor episoder sendes få timer etter USA. Se hva annet som er nytt denne uken i vår oversikt.

Dette kommer på HBO Nordic i april 2021

Storkanonene tas frem på HBO Nordic i april, som kan skilte med ny sesong av The Handmaid's Tale, norske Velkommen til Utmark og storsatsingen The Nevers.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonsespot_img

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Annonse

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

HBO Nordic, Netflix, Viaplay
8.4
Fornyet

Outlander

X
X
X