Hvilke nye serier fra 2020 anbefaler vi? Du får her løpende oppdatert oversikt over anbefalte serier fra 2020 – i alle sjangere.

Hver år kommer det hundrevis med nye serier, noe som gjør det krevende å finne frem til anbefalinger. Med vår dynamiske liste kan du til enhver tid finne ut hva som stemples som anbefalt hos oss.

Med «dynamisk» mener vi at serier legges til og faller fra fortløpende. Kanskje vi først kommer over en ny godbit først i 2021, eller en serie som startet svakt endte opp som en kvalitetserie? Da legges den til. På den andre siden, kan det være en serie går i gal retning etter en god start. Da fjernes anbefalingen.

Inne på seriesiden finner mer informasjon om seriene, nyheter, trailere og anmeldelser. Her er også en løpende oppdatert oversikt over alle seriepremièrene på TV og strømming i Norge.

De beste nye seriene fra 2020

Annonse


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Bli abonnent
 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer