NRK har fylt opp desember med en rekke programmer, dokumentarer og julespesialer. Her finner du oversikten!

Julen på NRK er fylt med en rekke velkjente klassikere, ispedd noen nye serier og programmer. Vi skal komme tilbake til julen på NRK i en egen artikkel, men du kan alt her se oversikt over hva du kan vente deg.

Følelser og Mesternes mester-forrett

Noen av høydepunktene i desember er de nye programmene Mesterportretter og Den følelsen.

I Den følelsen tar Njål Engesæth og utforsker følelsene sorg, sinne og avsky i løpet av tre episoder. Mesterportretter er en form for forrett til den kommende sesongen av Mesternes mester (premiere i januar), hvor vi blir bedre kjent med deltagerne.

To nye serier på NRK i desember

Det er også en ny serie i romjulen som virker skreddersydd for de som elsket Downton Abbey. I ITV-serien Sandition følger vi en ung kvinne i en liten landsby ved kysten. Historien er basert på et uferdig verk av Jane Austen.

Søskensjokk. Foto: NRK

Nok en ny norsk serie er det også funnet plass til. Barneserien Søskensjokk kommer 22. desember, det er for øvrig nye norske serie nummer 22 i år.

Fullstendig oversikt over alt som er nytt på NRK finner du under. Det kan forekomme endringer og ikke se bort fra at ytterligere filmer, programmer og serier kan ramle inn i oversikten. Den oppdateres fortløpende.

Nye serier og sesonger på NRK i desember

Filmer på NRK i desember

Dokumentarer på NRK i desember

Programmer på NRK i desember

Serier som kommer på NRK TV

NRK har alltid en håndfull norske storproduksjoner på vei, i tillegg kjøper kanalen jevnlig inn serier fra en rekke ulike land.

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!