Weeds

En oppfølgerserie til Weeds kan bli en realitet. Weeds-stjernen Mary-Louise Parker vil også her ha en fremtredende rolle.

Jenji Kohan ikke involvert

Weeds ble produsert av Lionsgate Television for TV-kanalen Showtime og ble sendt i perioden 2005-2012. Avtalen om den nye serien er for en annen kanal: Starz, som også huser serier som Outlander og Power.

Weeds-skaper Jenji Kohan er foreløpig ikke involvert i serien, som skrives av Victoria Morrow. Morrow jobbet som produsent og manusforfatter på originalserien.

Det var Variety som meldte om nyheten først, før den også ble bekreftet av Lionsgate-sjef John Feltheimer.

Handlingen satt 10 år frem i tid

Handlingen i den nye serien er satt til 10 år etter hendelsene i Weeds. Det er foreløpig ingen informasjon om hvilke av de øvrige skuespillerne som eventuelt blir med i oppfølgerserien.

I originalen fulgte vi Nancy Botwin (Parker), en enke og alenemor til to barn, som starter å selge hasj for å få endene til å møtes. Det hele eskalerer seg kraftig i løpet av sesongene.

Serien var to Emmy og ble nominert 20 ganger i løpet av seriens løp. Serieskaper Jenji Kohan skapte senere den populære Netflix-serien Orange is the New Black.

AnnonseSi farvel til matsvinn!
Nå er Throw No More-appen ute