Dette kommer på Netflix i desember 2019

Annonse

Netflix avslutter året med å lansere flere storserier, en Michael Bay-film og slutten for Fuller House. Her er oversikten over alt som kommer på Netflix!

Årets nye norske serie nummer… 21

Hjem til jul. Foto: Netflix
Hjem til jul er en av de nye norske seriene på vei. Foto: Netflix

Hjem til jul er den første Netflix-originalen, om vi ikke regner med samproduksjonen Lilyhammer. Serien er skreddersydd juleformatet og bør falle i god smak for alle som liker romantiske komedier, du vil også kunne glede deg over å se flere kjente norske skuespillere i en og samme serie.

Om vi har telt riktig er dette den 21. nye norske serien i 2019! Det er helt ellevilt.

Serien har premiere 5. desember, samme dag som vampyr-serien V-Wars. Den har The Vampire Diaries og Lost-kjenning Ian Sommerhalder i hovedrollen.

Dette er to serier som alene bør få nok av nordmenn til å sjekke ut Netflix i desember, men det er likevel ikke dette som nok blir månedens høydepunkt på Netflix. For 13. desember kommer actionfilmen 6 Underground og midt i julerushet kommer storserien The Witcher.

Førstnevnte er en Michael Bay-regissert film med Ryan Reynolds i hovedrollen, mens sistnevnte er en av de største fantasy-satsingene til Netflix. Den har Man of Steel-stjernen Henry Cavill i hovedrollen.

The Witcher. Foto: Netflix

Fuller House avsluttes

Flere etablerte serier er også tilbake med nye episoder. For Fuller House er det bekreftet at femte sesong, som kommer 6. desember, blir seriens siste.

Det blir også mer av fjorårets overraskelse You og science fiction-dramaet Lost in Space.

Dette er langt fra det eneste som er nytt på Netflix, og nye premièredatoer ramler inn ukentlig. Du kan sjekke vår kontinuerlig oppdatere oversikt under for mer info om dato, se trailere og annet. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Dette kommer på Netflix i desember 2019:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X