Dette kommer på HBO Nordic i desember 2019

Del nyheten

The L Word får en oppfølgerserie ti år etter at den takket for seg. Det er et av høydepunktene på HBO Nordic i desember. Her er oversikten.

Nye episoder av Vikings

Siste sesong av Vikings har premiere 5. desember. Det er ventet å være det mest populære nye på strømmetjenesten denne måneden. Serien går nå mot slutten, dette blir siste sesong.

Det betyr ikke at sagaen er over. For i den kommende serien Vikings: Valhalla flyttes handlingen 100 år frem i tid og følger Leif Erikson. Den serien blir en Netflix-spesial og vil derfor ikke komme på HBO Nordic.

Vikings sesong 6. Foto: History/HBO Nordic
Vikings sesong 6. Foto: History/HBO Nordic

Andre serier som kommer med nye sesonger er Wataha, Tell Me a Story, Baron Noir og Marvel’s Runaways.

Fortsettelsen på The L Word

Et annet høydepunkt denne måneden er The L Word: Generation Q, som er oppfølgerserien til The L Word. Flere av originalseriens skuespillere er fortsatt med. Jennifer Beals, Katherine Moennig og Leisha Hailey har alle fremtredende roller i serien.

The L Word: Generation Q
The L Word: Generation Q. Foto: Showtime/HBO Nordic

Mens The L Word gikk sin seiersgang på TV3 her i Norge, er det altså HBO Nordic som viser oppfølgerserien. Det er for øvrig mulig å se originalserien på TV 2 Sumo og C More ut året.

Andre nye serier på HBO Nordic er komiserien Work in Progress og dramaserien Foodie Love.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Dette kommer på HBO Nordic i desember 2019:

Annonse