Annonse

The L Word får en oppfølgerserie ti år etter at den takket for seg. Det er et av høydepunktene på HBO Nordic i desember. Her er oversikten.

Nye episoder av Vikings

Siste sesong av Vikings har premiere 5. desember. Det er ventet å være det mest populære nye på strømmetjenesten denne måneden. Serien går nå mot slutten, dette blir siste sesong.

Det betyr ikke at sagaen er over. For i den kommende serien Vikings: Valhalla flyttes handlingen 100 år frem i tid og følger Leif Erikson. Den serien blir en Netflix-spesial og vil derfor ikke komme på HBO Nordic.

Vikings sesong 6. Foto: History/HBO Nordic
Vikings sesong 6. Foto: History/HBO Nordic

Andre serier som kommer med nye sesonger er Wataha, Tell Me a Story, Baron Noir og Marvel’s Runaways.

Fortsettelsen på The L Word

Et annet høydepunkt denne måneden er The L Word: Generation Q, som er oppfølgerserien til The L Word. Flere av originalseriens skuespillere er fortsatt med. Jennifer Beals, Katherine Moennig og Leisha Hailey har alle fremtredende roller i serien.

Annonse

The L Word: Generation Q
The L Word: Generation Q. Foto: Showtime/HBO Nordic

Mens The L Word gikk sin seiersgang på TV3 her i Norge, er det altså HBO Nordic som viser oppfølgerserien. Det er for øvrig mulig å se originalserien på TV 2 Sumo og C More ut året.

Andre nye serier på HBO Nordic er komiserien Work in Progress og dramaserien Foodie Love.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Dette kommer på HBO Nordic i desember 2019:

Serier som kommer på HBO Nordic

Flere titalls serier er på vei til HBO Nordic, både originale HBO-serier og innkjøpte.

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

Meld deg på nyhetsbrev

Få oversikter, tips og nyheter fra Serienytt rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

[newsletter_signup_form id=1]

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Fred
Fred
9 måneder siden

Jeg hadde HBO i en kort periode, men herregud for en totalt ubrukelig billedkvalitet sammenliknet med konkurrentene. Her er det noen som sparer båndbredde til en slik grad at resultatet er meget trist. Alle detaljer i mørke scener blir borte, Game of Thrones ødelagt.