Frikjent-favoritten Nicolai Cleve Broch og Exit-stjernen Agnes Kittelsen er klar med ny serie på TV 2, i tillegg er det tid for nyversjon av klassikeren Nancy Drew.

Flere nye serier på TV 2 Sumo

Det er overraskende mange nye serier på TV 2 Sumo i november. Norske Mellom oss blir hovedattraksjonen, i tillegg kan strømmetjenesten friste med serier som Ramy og Nancy Drew.

Ramy. Foto: C More
Ramy. Foto: C More

Sistnenvte er en The CW-serie, som er kanalen bak populære serier som Riverdale, The Flash og The 100. Etterforskeren Nancy Drew har i flere tiår vært populært lesestoff blant ungdom. I serieutgaven ser det ut til å være en litt overnaturlig twist til det hele, hvis traileren skal være noen indikasjon.

Mellom oss er den andre norske serien fra TV 2 nå i høst, etter at Hjerteslag ankom TV 2 Sumo i august. Serien er basert på en idé av hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch og tar for seg et norsk og et svensk par.

Dette er for øvrig den andre serien med Broch og Kittelsen i fremtredende roller. Broch var tidligere i år å se i HBO Nordic-serien Beforeigners, mens Kittelsen hadde en viktig rolle i Exit.

Ny sesong av Gåsmamman

Gåsmamman. Foto: C More
Gåsmamman sesong 4. Foto: C More

I tillegg er det også tid for nye sesonger av populære serier og programmer, som Gåsmamman og Helsekontrollen. Kombinert med seriene og programmene som alt ruller og går på TV 2-nettverket gir det en innholdsrik måned.

Du finner mer informasjon om de ulike seriene og programmene i oversikten under. Den oppdateres automatisk. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Nye programmer og serier

Serier som kommer på TV 2 Sumo / C More

TV 2 Sumo viser både skandinaviske, britiske og amerikanske serier. C More-serier blir også tilgjengelig på strømmetjenesten.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer