Klaus. Foto: Netflix
Klaus. Foto: Netflix

Etter nærmere to års ventetid er det endelig tid for en ny sesong av The Crown. I tillegg er populære The End of the F***king World og den undervurderte Atypical tilbake med nye sesonger.

Nye skuespillere på plass i The Crown

The Crown er nok for mange månedens høydepunkt på strømmetjenesten. Vi har måtte vente i nærmere to år på fortsettelsen av historien om de britiske kongelige. Når serien er tilbake er det med helt nye skuespillere i hovedrollene.

The Crown sesong 3. Foto: Netflix
The Crown sesong 3. Foto: Netflix

For handlingen er nå satt nok et tiår frem i tid og det var ikke ønskelig å bruke effekter for å gjøre skuespillerne eldre. I stedet er blant annet Olivia Colman (Broadchurch, Fleabag) og Tobias Menzies (Outlander, Game of Thrones) hyret inn til å spille henholdsvis dronning Elizabeth og prins Philip, to roller som tidligere ble spilt av Claire Foy og Matt Smith.

Netflix har de siste årene sørget for en kraftig økning i antallet Netflix-originaler og flere av de kommer ut med ny sesong i november. Blant annet samarbeidsprosjektet The End of the F***king World, dramakomedien Atypical, animasjonsserien Final Space og krimsåpen High Seas.

Ny serie med Dennis Quaid

Det er også noen nye serier på vei, blant annet komedien Merry Happy Whatever. Der har Dennis Quaid hovedrollen som en ganske tradisjonstung far som får det hektisk i juleforberedelsene.

Merry Happy Whatever. Foto: Netflix
Merry Happy Whatever. Foto: Netflix

Quaid slo gjennom på det store lerretet på 80-tallet og har for det meste konsentrert seg om filmroller, før han i 2012 forsøkte seg med serien Vegas og i 2015 med The Art of More. Han har også spilt i blant annet Fortitude og Goliath.

Han er ikke den eneste erfarne stjernen med en ny serie på gang, for også Dolly Parton gjør seg klar for en serie med Dolly Parton’s Heartstrings. Antalogiserien tar for seg opphav og legenden bak ulike Dolly Parton-låter. Parton vil dukke opp i serien, som blant annet baserer seg på låtene Jolene, These Old Bones og Down From Dover.

Julen kommer tidlig til Netflix

Det er ikke bare den nye serien Merry Happy Whatever som bringer julen til Netflix alt i november. For på filmfronten finner vi nye titler som The Knight Before Christmas, Klaus og Holiday in the Wild.

Annonse

Utover julefortellingene er det også knyttet mye spenning til American Son, som er basert på Broadway-stykket om Kendra Ellis Connor. Kerry Washington har hovedrollen i filmen, som kommer 1. november

American Son. Foto: Netflix

Dette er langt fra det eneste som er nytt på Netflix, og nye premieredatoer ramler inn nesten daglig. Du kan sjekke vår kontinuerlig oppdatere oversikt under for mer info om dato, se trailere og annet. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 Dette kommer på Netflix i november 2019:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Oversikt: Nye serier som kommer høsten 2019
Oversikt: Nye serier som kommer høsten 2019

Nærmere 100 nye serier er ventet å ha premiere høsten 2019. Serienytt gir deg den beste oversikten.

Strømmetjenestene vi anbefaler høsten 2019
Strømmetjenestene vi anbefaler høsten 2019

Apple TV+ er her, som gjør konkurransen enda tøffere! Her er Serienytts topp 5-valg av strømmetjenester for høsten.


Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer