Apple TV+ har ankommet og Serienytt gir deg selvfølgelig oversikt over hva du har i vente. Her blir det alt fra komikk med Jennifer Aniston til action med Jason Momoa!

Det har tatt endel år før Apple endelig fikk ut strømmetjenesten sin og det hele skjer selvfølgelig med noen skikkelige storsatsinger. Her har vi dystoptisk action i See, humoristisk drama i The Morning Show og storslagent action i For All Mankind.

For All Mankind. Foto: Apple
For All Mankind. Foto: Apple

Hvorvidt Apple kan bli en reell utfordrer til blant annet Netflix og HBO Nordic gjenstår å se. Tjenesten legger seg til en langt rimeligere pris på kr. 59,- i måneden og med en ukers gratis prøveperiode. Det blir derimot ikke mulig å fråtse i seg de nye seriene på en uke, for Apple TV+ satser på ukentlig slipp av episoder – altså en mer tradisjonell retning enn bingeformatet til Netflix.

Det er også noe begrenset hvor du kan se seriene, for ved lansering er det ingen app for de mange Android-brukerne. Så får vi se hvor lang tid det tar før det endrer seg, det er uansett mulig å se via nettleseren.

Du finner mer informasjon om de ulike seriene og programmene i oversikten under. Den oppdateres automatisk, vi legger inn nye premierer så fort vi blir obs på de. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Nye programmer, serier og filmer på Apple TV+

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.