Dette er nytt på Amazon Prime Video i november 2019

Annonse

Det er over og ut for thrilleren The Man in the High Castle, mens actionfrelste kan glede seg over nok et innslag av Jack Ryan. Dette er hva som kommer på Amazon Prime Video i november.

The Man in the High Castle avsluttes

En av de første store snakkisene til Amazon var The Man in the High Castle, serien som fortalte om en alternativ virkelighet hvor nazistene vant krigen. Historien tok etter hvert noen overraskende og kreative retninger, hvor det viste seg at alt ikke nødvendigvis var som det så ut til.

The Man in the High Castle sesong 4. Foto: Amazon
The Man in the High Castle sesong 4. Foto: Amazon

Nå er mye avslørt og – uten at vi skal spoile det her – blir det nå en spennende avrunding av serien, som ikke får en femte sesong.

Månedens andre innslag fra Amazon er actionserien Jack Ryan. Den høyst påkostede serien tar denne gangen handlingen til Venzuela i en sesong som ikke sparer på action-innhold. Vi har alt sett hele sesongen og vil tro den faller i smak for sjangerfansen, som gjerne savner litt 24 og Homeland.

En godbit er at Michael Kelly (House of Cards) og Noomi Rapace nå også er med i serien denne sesongen. Det er også bare til å glede seg over at en viss Tom Wlaschiha – kjent for rollen som snikmorderen Jaqen H’ghar i Game of Thrones – også dukker opp i en litt lignende rolle her.

Jack Ryan sesong 2. Foto: Amazon
Jack Ryan sesong 2. Foto: Amazon

Utover det er det som vanlig ikke den store mengden nytt innhold på tjenesten, som enn så lenge konsentrerer seg om å bruke mye penger på enkeltserier fremfor å levere en haug med billigere serier.

Du finner oversikt over alle premierer under, der ramler det inn annet nytt som eventuelt måtte dukke opp på Amazon Prime Video siden den oppdateres automagisk!

Dette kommer på Amazon Prime Video i november 2019

Serier som kommer på Amazon

Se oversikt over seriene som er på vei til Amazon – både de vi vet premieredato på og andre spennende prosjekt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X