HBO Max. Foto: WarnerMedia
HBO Max. Foto: WarnerMedia

Den kommende serien Raised By Wolves kan skilte med å være et Ridley Scott-prosjekt som har populære Travis Fimmel i hovedrollen. Nå er serien klar for HBO Max.

Raised by Wolves

Science fiction

Ridley Scott-serien handler om to androider som er programmert til å oppdra menneskebarn på en mystisk planet.

Det er blant annet Deadline som melder dette og bekrefter med det at det prestisjetunge serieprosjektet blir del av tilbudet til den kommende strømmetjenesten HBO Max. Serien var tidligere tiltenkt TV-kanalen TNT.

Raised by Wolves er alt ferdig innspilt, som for det meste foregikk i Sør Afrika. Sci-fi serien frontes av Alien-skaper Ridley Scott. Sjefprodusent og serieskaper er Aaron Guzikowski, som har med seg et skuespillergalleri bestående av Travis Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah og Ivy Wong.

Fimmel ble for alvor kjent i rollen som Ragnar Lothbrok i History-serien Vikings. Nå hviler et tungt ansvar på skuespillerens skuldre, for serien er ventet å bli en viktig brikke i kampen om abonnenter i en sjanger som det er notorisk vanskelig å lykkes i.

Når vi kan forvente oss serien er ikke avklart, men den rekker trolig en 2020-premiere om ikke postproduksjon blir alt for omfattende. Om serien blir tilgjengelig i Norge og hvor er ikke avklart, da det er usikkerhet rundt WarnerMedias planer for HBO Max i Norge – hvor selskapet alt har datter-selskapets HBO sitt selskap HBO Nordic som tilbyder av HBO-innhold (HBO Max må ikke forveksles med HBO, da det er to ulike selskap med samme eier).

HBO Max vil etter planen bli lansert i mai 2020 i USA og i deler av Europa i løpet av 2021.

Annonse

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

SciFi-guiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen science fiction-sjangeren.